Konuya eklendi.SSD bir cihaz mı yoksa normal bir HDD mi kurdun orası önemli ve tabi ki cihazın özellikleri de önemli cihazın özellikleri yazarsan ve kaç senelik bir ürün ona göre daha rahat bilgi verebiliriz.
Ekli dosyayı görüntüle 61751Ekli dosyayı görüntüle 61752Ekli dosyayı görüntüle 61750
Bilgisayarda Hdd bulunmakta.
3 dakika bekledim dünYaklaşık 1buçuk dakikada açılıyordur en fazla normal bIr hdd ye göre buda gayet normal ssd alıp windowsu ssdye kurup bu dakikayı 10 saniyelere kadar düşürebilirsiniz
2010 dan kalma eski bilgisayarımdada öyleydi ama şuan kullandığım pcde ssd olmadığı zaman en geç 1buçuk dakika açılıyor donanımlarınız eski olduğundan dolayıda olabilir.3 dakika bekledim dün
Yani yeni sistem toplamam gerekli öyle mi2010 dan kalma eski bilgisayarımdada öyleydi ama şuan kullandığım pcde ssd olmadığı zaman en geç 1buçuk dakika açılıyor donanımlarınız eski olduğundan dolayıda olabilir.
Anakartınızın desteklediği türden bir ssd alıp windowsu oraya kurduğunuz zaman raminizie 8e Yükseltebilirseniz hızınızın yükselebileceğini düşünüyorum diyebilirim.Yani yeni sistem toplamam gerekli öyle mi
Bence de, ssd alacak durumu yoksa sistem diskini sıfırlamasında fayda var.Yeni sisteme gerek yok ssd bütün sistemleri canlandırır
Haklısın fakat ark elindeki hdd sıfırlamak hız değiştireceğini sanmamBence de, ssd alacak durumu yoksa sistem diskini sıfırlamasında fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?