Seçkin Üye
Arkadaşlar merbahalar. Windows 8.1 kullanıyorum şuan. Windows 10'a yükseltmeyi düşünüyorum ama internette satılan keylerle yapıcam bunu. Bir sıkıntısı olur mu acaba?
Bence internetten yapma çünkü hiç güvenilir değil 1 kere korsan indirdim başıma gelmeyen kalmadı pc format attım ama düzelmedi bende yeni pc geçtim o yüzden netten yapma bu süreç bitsin sonra bilgisayarcıdan yaptırArkadaşlar merbahalar. Windows 8.1 kullanıyorum şuan. Windows 10'a yükseltmeyi düşünüyorum ama internette satılan keylerle yapıcam bunu. Bir sıkıntısı olur mu acaba?
Kanka sadece key alacağım yani yükseltme için gerekli olan şifreyi satın alıcam. Windows 10 yükseltme kiti var zaten windowsun kendi sitesinde ordan indirip kurucam.Bence internetten yapma çünkü hiç güvenilir değil 1 kere korsan indirdim başıma gelmeyen kalmadı pc format attım ama düzelmedi bende yeni pc geçtim o yüzden netten yapma bu süreç bitsin sonra bilgisayarcıdan yaptır
Peki driverlar otomatik olarak yükleniyor mu böyle yapınca uğraşmak istemiyorum bir daha.knk key almana gerek yok media cretion indir flasa format atar gini tekratt giriş yap sonra ztn gogle bak win dows etkinleştirme diye yaparsın
knk gliba hyr ama programı var ordan oto oluyor bence windows yukseltmeye para vermek saçmaKanka sadece key alacağım yani yükseltme için gerekli olan şifreyi satın alıcam. Windows 10 yükseltme kiti var zaten windowsun kendi sitesinde ordan indirip kurucam.
Post automatically merged:
Peki driverlar otomatik olarak yükleniyor mu böyle yapınca uğraşmak istemiyorum bir daha.
Herhangi bir ücret ödememe gerek yok yani değil mi ?İnternete 'Win 10 İso Dosyası' yazarsanız USB nize temiz Win 10 atabilirsiniz. Bilgisayarınızı bu şekilde de yükseltebilirsiniz. Microsoftun kendi sitesi zaten. Bir problem olmaz.
knk gerçek windıws 300 dolar olmuş yawBu konuda bir kaç video mevcut güvenilir siteden aldığın sürece keylerde sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum ucuz olsalar bile. Bu arada windows a geçme işlemini format ile yapmanda fayda var yükselt deyince sistemde bazı kasma problemleri olduğunu duymuştum.
yok istersen yapamam diyorsan yardımcı olurum knk basitHerhangi bir ücret ödememe gerek yok yani değil mi ?
Eyvallah sağolasın.Yedeklenmesi gerekenleri yedekleyeyim sonra iletişime geçerim beceremezsemknk gerçek windıws 300 dolar olmuş yaw
Post automatically merged:
yok istersen yapamam diyorsan yardımcı olurum knk basit
tmm knk yapamassan yardımcı olurumEyvallah sağolasın.Yedeklenmesi gerekenleri yedekleyeyim sonra iletişime geçerim beceremezsem![]()
lisanlamanıza gerek yok kmspico programı ile lisanslayıp kulllanabilirsinknk gerçek windıws 300 dolar olmuş yaw
Post automatically merged:
yok istersen yapamam diyorsan yardımcı olurum knk basit
Teşekkür ederim deneyeceğim.temiz bir iso bul, önyüklemeli yazdır usb ye, sıfırdan tertemiz kur geç...