Onaylı Üye
Evet yapabilirsin bunun etkinleştirmeyle bir alakası yok dostumŞuan windows 8.1 kullanıyorum fakat hileler için uygun olmadığından windows 10a geçme kararı aldım. Şuan windows 8.1 etkin değil sol altta yazı var benim windowsu etkinleştir diye buna rağmen yapabilir miyim windows 10?
Forumda windows 10a yükseltmem için adımlarını izleyeceğim güvendiğiniz bir başlık var mı az önce denedim yükseltme esnasında windows 10 product key istedi benden iptal etmek zorunda kaldım.Tabiki gecebılırsın dostum hıc bır problem olmaz
kurulumu mu iptal ettin kral anlamdımForumda windows 10a yükseltmem için adımlarını izleyeceğim güvendiğiniz bir başlık var mı az önce denedim yükseltme esnasında windows 10 product key istedi benden iptal etmek zorunda kaldım.
etkinleştirme lisansla ilgili onunla bir alakası yok 10 a yükseltebilirsin dostumŞuan windows 8.1 kullanıyorum fakat hileler için uygun olmadığından windows 10a geçme kararı aldım. Şuan windows 8.1 etkin değil sol altta yazı var benim windowsu etkinleştir diye buna rağmen yapabilir miyim windows 10?
format atıp usb ile geçebilirsinŞuan windows 8.1 kullanıyorum fakat hileler için uygun olmadığından windows 10a geçme kararı aldım. Şuan windows 8.1 etkin değil sol altta yazı var benim windowsu etkinleştir diye buna rağmen yapabilir miyim windows 10?
Hiç birşey olmaz yükseltebilirsin hatta yükselttikten belli süre sonra w10 dada gelir o cmd den kod yazarak kapatabilirsin onuda, hatta şuŞuan windows 8.1 kullanıyorum fakat hileler için uygun olmadığından windows 10a geçme kararı aldım. Şuan windows 8.1 etkin değil sol altta yazı var benim windowsu etkinleştir diye buna rağmen yapabilir miyim windows 10?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?