Windows 8.1 bilgisayarım var çoğu hile felan artık desteklenmiyor windows 10 yapmak istiyorum fakat HWID resetlenir diye atmıyorum arkadaşlarım resetlenir kanka atma diyor ne yapmam lazım bilen bi arkadaş yazabilirse sevinirim benim için önemli
kanka sistem kaldırır onda problem yok HWID resetlenir mi diye soruyorumKanka Windows 10 indirip kur otomatik sistemin kaldırıyorsa uygun olur bişey yapmana gerek yok
Evetkanka sistem kaldırır onda problem yok HWID resetlenir mi diye soruyorum
çözümü bulursan banada söylersen sevinirimWindows 8.1 bilgisayarım var çoğu hile felan artık desteklenmiyor windows 10 yapmak istiyorum fakat HWID resetlenir diye atmıyorum arkadaşlarım resetlenir kanka atma diyor ne yapmam lazım bilen bi arkadaş yazabilirse sevinirim benim için önemli
peki şimdi kullanıp format atsam?Hwidgen kullanabilirsin bu şekilde kaydeder ileride ki format attığında aynı şekilde kayıtlı kullanırsın hwidini
Olur işte dediğim gibi kayıtlı olurpeki şimdi kullanıp format atsam?
hwid sıfırlanmazsa hwid sıfırlansa ne olacak spoof falan mı yaptınız?Windows 8.1 bilgisayarım var çoğu hile felan artık desteklenmiyor windows 10 yapmak istiyorum fakat HWID resetlenir diye atmıyorum arkadaşlarım resetlenir kanka atma diyor ne yapmam lazım bilen bi arkadaş yazabilirse sevinirim benim için önemli
çok teşekkür ederim denicemOlur işte dediğim gibi kayıtlı olur
hayır oyun hilesi aldım hwid ile resetleniyor pahalı olduğu için gelir kaynağımhwid sıfırlanmazsa hwid sıfırlansa ne olacak spoof falan mı yaptınız?
hwid ban yemedim zaten hwid gitmemesini istiyorumwin 10 1909 sürümüne geçe bilirisin ozaman hwid sistemi derveye geçecektir ban yersen ondan sonra spoofer kullanmanı tavsiye ederim aslında ilk baştan kullana bilirisin hem hwid ban yedin de spoofer ban yer kimlik değişitirip tekrar kullanmaya devam edersin
gitmememesini istiyorsan spoofer kullanmak zorundasınçok teşekkür ederim denicem
Post automatically merged:
hayır oyun hilesi aldım hwid ile resetleniyor pahalı olduğu için gelir kaynağım
Post automatically merged:
hwid ban yemedim zaten hwid gitmemesini istiyorum
nerden bulabilirimgitmememesini istiyorsan spoofer kullanmak zorundasın