Windows 10'daki ISO teması Windows 11 ile nasıl değiştirilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Şimdi amacım şu: Orijinal Windows 10 ISO dosyasındaki temaları Windows 11 yapmak istiyorum. Windows 10 format atınca orijinal 11 teması yapıp arka planda program çalışmasını istemiyorum yani Windows 10 ISO'daki temayı 11 ile değiştirmeliyim. Nasıl olacak?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Windows 10'dan Windows 11 temasını değiştirmek maalesef doğrudan mümkün değil. Windows 10 ve Windows 11 arasında görsel ve yapısal farklılıklar bulunmaktadır ve temalar arasında doğrudan uyumluluk yoktur.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bu bahsettiğin sanırım mümkün değil. 3. parti yazılım kurmak durumundasın gibi.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
doğrudan iso dosyasından bunu yapamazsın ama windows kurulduktan sonra bazı yazılımlarla win11 e benzetebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Windows 10'dan Windows 11 temasını değiştirmek maalesef doğrudan mümkün değil. Windows 10 ve Windows 11 arasında görsel ve yapısal farklılıklar bulunmaktadır ve temalar arasında doğrudan uyumluluk yoktur.
hocam bilginiz pek fazla gibi yok şuan arkadaşımdan almış olduğum windows 10 iso var usb yazılı format atınca teması komple windows 11 sadece başlatma cubuğu farklı bilginiz yoksa mesaj yazmasanın daha iyi
Post automatically merged:

hocam bilginiz pek fazla gibi yok şuan arkadaşımdan almış olduğum windows 10 iso var usb yazılı format atınca teması komple windows 11 sadece başlatma cubuğu farklı bilginiz yoksa mesaj yazmasanın daha iyi
arka planda da çalışan tema programı yok

doğrudan iso dosyasından bunu yapamazsın ama windows kurulduktan sonra bazı yazılımlarla win11 e benzetebilirsin.
yanlışın var hocam iso dosyasını istediğimiz gibi düzenleyebiliyoruz arkadaş google drive olarak attı bana bende usb yükleyi m direk formatladım ve konuda belirttiğim gibi windows 11 teması var

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Onun yerine Ghost Windows 11 deneyebilirsiniz.

Gereksiz tüm windows uygulamaları içerisinden silinmiş sade ve basit bir yapıdadır. Tavsiye ederim.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
görev çubuğunu dosya gezgini falan değiştiremezsin 3.part yazılım dışında ama duvar kağıtı masaüstü simgeleri gibi onları değiştirebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

Gereksiz tüm windows uygulamaları içerisinden silinmiş sade ve basit bir yapıdadır. Tavsiye ederim.
hocam farklık windows kurmak istemiyorum bide windows 11 pek fazla beğenmedim o yüzden win10 kullanmak istiyorum ama sadece bazı temasını 11 istiyorum daha önceden farklı sürüm kullandım çok sıkıntı yaşadım o yüzden orjinal sürüm yükleyip temasını 11 yapmak istiyorum

görev çubuğunu dosya gezgini falan değiştiremezsin 3.part yazılım dışında ama duvar kağıtı masaüstü simgeleri gibi onları değiştirebilirsin
hocam yukarıda belirttiğim gibi sadece görev çubuğu win 10 geri kalan dosya gezgini dahil win 11

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

arka planda da çalışan tema programı yok

yanlışın var hocam iso dosyasını istediğimiz gibi düzenleyebiliyoruz arkadaş google drive olarak attı bana bende usb yükleyi m direk formatladım ve konuda belirttiğim gibi windows 11 teması var
dostum dediğin gibi çeşitli windows sürümleri var a dan z ye herşeyi değiştirilmiş. Ama bunlarında ne kadar zor yapıldığını bilmiyorsun sanırım

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam farklık windows kurmak istemiyorum bide windows 11 pek fazla beğenmedim o yüzden win10 kullanmak istiyorum ama sadece bazı temasını 11 istiyorum daha önceden farklı sürüm kullandım çok sıkıntı yaşadım o yüzden orjinal sürüm yükleyip temasını 11 yapmak istiyorum
O taktirde başlat çubuğu için ben yazılım önereyim sana
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
şu yazılım ile başlat menünü ortalayabilirsin. Otomatik olarak açılan yada kapanan programa göre ortalamaya da devam ediyor. Başlat menüsünü benzetmek için de google üzerinde windows10 win menu to win11 şeklinde aratma yapabilirsin. Gerisi zaten icon pack vs vs. Fakat uygulamalardaki örneğin explorer.exe yani dosya yöneticisini felan win11 gibi yapman çok mümkün değil.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI

hocam yukarıda belirttiğim gibi sadece görev çubuğu win 10 geri kalan dosya gezgini dahil win 11
dosya gezgini değiştirmezsin simgeleri değiştirebilirsin youtube kanallarında buna benzer içerikler olacaktır

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI

yabancı forum sayfalar olduğu için bi tık güvenilmez diyebilirim OgnitorenKS gibi sayfalar var türk kanalları yamalanmış isoları kullanmakla faydası dokunabilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum dediğin gibi çeşitli windows sürümleri var a dan z ye herşeyi değiştirilmiş. Ama bunlarında ne kadar zor yapıldığını bilmiyorsun sanırım
o çeşitli sürümleri kullanmak istemiyorum sadece orjinal alıp arka planda program çalışmadan win 11 tema istiyorum zor yapılması önemli değil yaparım arkadaşımın pc bilgisii benden çok çok düşük o yapabiliyorsa ben daha iyisini yaparım

windows 11 yapma çok kötü buglı
hocam yorum yapmak için yazmayın konuyu bir okuyun win 11 yapıcam demedim sadece win 10 yapıp temasını 11 yapıcam dedim

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
3. parti yazılımlar ile mümkün olabilir diye düşünüyorum onun dışında yapamazsın

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
o çeşitli sürümleri kullanmak istemiyorum sadece orjinal alıp arka planda program çalışmadan win 11 tema istiyorum zor yapılması önemli değil yaparım arkadaşımın pc bilgisii benden çok çok düşük o yapabiliyorsa ben daha iyisini yaparım

hocam yorum yapmak için yazmayın konuyu bir okuyun win 11 yapıcam demedim sadece win 10 yapıp temasını 11 yapıcam dedim
imageres.dll dosyasını değiştiriyor arka plandaki ve kilit ekranındaki wallpaper değiştiriyor bu sadece

WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
onun yerine indirilebilir kaynak falan yok mu

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
WİN 11 gecme kanka suanlık bazo pyunkardan atıyor sorunlu biraz fh5 den atıyordu beni sürekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...