Onaylı Üye
hocam bilginiz pek fazla gibi yok şuan arkadaşımdan almış olduğum windows 10 iso var usb yazılı format atınca teması komple windows 11 sadece başlatma cubuğu farklı bilginiz yoksa mesaj yazmasanın daha iyiWindows 10'dan Windows 11 temasını değiştirmek maalesef doğrudan mümkün değil. Windows 10 ve Windows 11 arasında görsel ve yapısal farklılıklar bulunmaktadır ve temalar arasında doğrudan uyumluluk yoktur.
arka planda da çalışan tema programı yokhocam bilginiz pek fazla gibi yok şuan arkadaşımdan almış olduğum windows 10 iso var usb yazılı format atınca teması komple windows 11 sadece başlatma cubuğu farklı bilginiz yoksa mesaj yazmasanın daha iyi
yanlışın var hocam iso dosyasını istediğimiz gibi düzenleyebiliyoruz arkadaş google drive olarak attı bana bende usb yükleyi m direk formatladım ve konuda belirttiğim gibi windows 11 teması vardoğrudan iso dosyasından bunu yapamazsın ama windows kurulduktan sonra bazı yazılımlarla win11 e benzetebilirsin.
hocam farklık windows kurmak istemiyorum bide windows 11 pek fazla beğenmedim o yüzden win10 kullanmak istiyorum ama sadece bazı temasını 11 istiyorum daha önceden farklı sürüm kullandım çok sıkıntı yaşadım o yüzden orjinal sürüm yükleyip temasını 11 yapmak istiyorumOnun yerine Ghost Windows 11 deneyebilirsiniz.
Gereksiz tüm windows uygulamaları içerisinden silinmiş sade ve basit bir yapıdadır. Tavsiye ederim.
hocam yukarıda belirttiğim gibi sadece görev çubuğu win 10 geri kalan dosya gezgini dahil win 11görev çubuğunu dosya gezgini falan değiştiremezsin 3.part yazılım dışında ama duvar kağıtı masaüstü simgeleri gibi onları değiştirebilirsin
dostum dediğin gibi çeşitli windows sürümleri var a dan z ye herşeyi değiştirilmiş. Ama bunlarında ne kadar zor yapıldığını bilmiyorsun sanırımhocam bilginiz pek fazla gibi yok şuan arkadaşımdan almış olduğum windows 10 iso var usb yazılı format atınca teması komple windows 11 sadece başlatma cubuğu farklı bilginiz yoksa mesaj yazmasanın daha iyi
Post automatically merged:
arka planda da çalışan tema programı yok
yanlışın var hocam iso dosyasını istediğimiz gibi düzenleyebiliyoruz arkadaş google drive olarak attı bana bende usb yükleyi m direk formatladım ve konuda belirttiğim gibi windows 11 teması var
O taktirde başlat çubuğu için ben yazılım önereyim sanahocam farklık windows kurmak istemiyorum bide windows 11 pek fazla beğenmedim o yüzden win10 kullanmak istiyorum ama sadece bazı temasını 11 istiyorum daha önceden farklı sürüm kullandım çok sıkıntı yaşadım o yüzden orjinal sürüm yükleyip temasını 11 yapmak istiyorum
dosya gezgini değiştirmezsin simgeleri değiştirebilirsin youtube kanallarında buna benzer içerikler olacaktırhocam farklık windows kurmak istemiyorum bide windows 11 pek fazla beğenmedim o yüzden win10 kullanmak istiyorum ama sadece bazı temasını 11 istiyorum daha önceden farklı sürüm kullandım çok sıkıntı yaşadım o yüzden orjinal sürüm yükleyip temasını 11 yapmak istiyorum
hocam yukarıda belirttiğim gibi sadece görev çubuğu win 10 geri kalan dosya gezgini dahil win 11
yabancı forum sayfalar olduğu için bi tık güvenilmez diyebilirim OgnitorenKS gibi sayfalar var türk kanalları yamalanmış isoları kullanmakla faydası dokunabilirOnun yerine Ghost Windows 11 deneyebilirsiniz.
Gereksiz tüm windows uygulamaları içerisinden silinmiş sade ve basit bir yapıdadır. Tavsiye ederim.
o çeşitli sürümleri kullanmak istemiyorum sadece orjinal alıp arka planda program çalışmadan win 11 tema istiyorum zor yapılması önemli değil yaparım arkadaşımın pc bilgisii benden çok çok düşük o yapabiliyorsa ben daha iyisini yaparımdostum dediğin gibi çeşitli windows sürümleri var a dan z ye herşeyi değiştirilmiş. Ama bunlarında ne kadar zor yapıldığını bilmiyorsun sanırım
hocam yorum yapmak için yazmayın konuyu bir okuyun win 11 yapıcam demedim sadece win 10 yapıp temasını 11 yapıcam dedimwindows 11 yapma çok kötü buglı
imageres.dll dosyasını değiştiriyor arka plandaki ve kilit ekranındaki wallpaper değiştiriyor bu sadeceo çeşitli sürümleri kullanmak istemiyorum sadece orjinal alıp arka planda program çalışmadan win 11 tema istiyorum zor yapılması önemli değil yaparım arkadaşımın pc bilgisii benden çok çok düşük o yapabiliyorsa ben daha iyisini yaparım
hocam yorum yapmak için yazmayın konuyu bir okuyun win 11 yapıcam demedim sadece win 10 yapıp temasını 11 yapıcam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?