Onaylı Üye
bilmiyorum kankam da neden ingilizce xdBut why didn't you become a confirmed member and have enough messages
bilmiyorum kankam da neden ingilizce xdBut why didn't you become a confirmed member and have enough messages
Bence geçme kanka cogu hile calismiyor ve win10 anlasilmasi daha kolayHocam şuanda windows 10 kullanıyorum ama windows 11 e geçmeyi düşünüyorum sizce geçmeliyim ve neden
geçmelisin bende kullanıyorum rahat ve fps farkı var, oyunlarda azda olsa deneyimini ortaya koyuyorHocam şuanda windows 10 kullanıyorum ama windows 11 e geçmeyi düşünüyorum sizce geçmeliyim ve neden
Don't upgrade to Win11, it is not fully optimized yet, some software does not support version 22H2, so please wait a little longer before upgradingHocam şuanda windows 10 kullanıyorum ama windows 11 e geçmeyi düşünüyorum sizce geçmeliyim ve neden
In my opinion Windows 10 remains the best, some programs and games do not support the 22H2 version of Windows 11win 11 görüntü kalitesi olarak bir tık daha iyi ama performans için win 10 tercihimdir 11 sorun çıkarıp duruyor lol bile arıza veriyo arada
Win10 foreverOyun performansı kötü
geç bence gayet iyiy kullanıyorumHocam şuanda windows 10 kullanıyorum ama windows 11 e geçmeyi düşünüyorum sizce geçmeliyim ve neden
Geçilmez hilelerle optimizasyonu yokHocam şuanda windows 10 kullanıyorum ama windows 11 e geçmeyi düşünüyorum sizce geçmeliyim ve neden
windows 11 için erken bence biraz daha zamanı var sorunlar görülecek düzelecek falan. 7 den 10 geçerken de başlarda sorunlar vardı sonradan düzeldi .Hocam şuanda windows 10 kullanıyorum ama windows 11 e geçmeyi düşünüyorum sizce geçmeliyim ve neden
valla kardeşim benim bi abim var o pek önermedi bende geçmedim ama bilmiyorum sebep ne geçmendekiHocam şuanda windows 10 kullanıyorum ama windows 11 e geçmeyi düşünüyorum sizce geçmeliyim ve neden