TOLGA
Onaylı Üye
laptop'un içine giremem suan tamamenmacunu değiştirdin mi?
hepsini denedim sürücülerim güncel ben sisteme dönüş sihirbazı arıyorum 8.1'de olurdriver booster var bildiğim 1 2 driver harici hepsini buluyor
dostum windows.old klasörü siliniyken döndürülmüyorkurtarma var orada sonra geri don kısmı var onq tıkla
Usta Merhaba ekranında kalacaksın hiç uğraşma klavye ve mouse çalışmaz pc yi zor açarsın1-Başlat
2-Ayarlar
3-Güncelleştirme ve Güvenlik
4-Kurtarma
Buradan geçiş yapabilirsin.
dostum HDD'ler için windows 10 tam bir çileUSB-CD ile çok rahat olur ama Windows 10 daha iyi bence
win 7 bitti artık bence win 10 yeterli olmamasına rağmen kal win10 daÖncelikle Merhabalar Ben Windows 10 Kurdum Sıfırdan Format ile fakat bir türlü Isınamadım Misal kasma donma olayları arttı pubg mobile lol tarzı oyunlarda yüksek fps alırken biranda fıttırmaya başladı sistemde virüs yok ama cpu ram değerleri hep 50 üzeri
yani şöyle bir sorunum var ben windows 7 formatını yüklemeye kalktığımda laptop'un usb hubları ethernet kartı vb hiçbirisi yüklediğim windows sürümünde yüklenmiyor usb ile aktarım yapamıyorum fare Kullanamıyorum Yani Windows 10'dan Windows 7'ye Direkt olarak geçiş yapabileceğim bir sihirbaz biliyor musunuz driver sıkıntısı yaşamak istemiyorum (Windows.old dosyası yok çünkü sıfır kurulum yaptım.)
veya benim yüklediğim windows 7 sürümünde mi bir sıkıntı var anlamadım diğer masaüstü pc'mde sıkıntı yapmıyor çünkü bu format diski. Şimdiden teşekkür ederim
(ARKADAŞLAR LÜTFEN SİSTEMİ GERİ YÜKLE SEÇENEĞİNİ ÖNERMEYİN WİNDOWS.OLD DOSYASI SİLİNİYKEN GERİYE DÖNDÜREMİYORUZ)
thnx for suggestion,but i know this methodDownload rufus software to make it bootable.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?