Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şahsen Win11 Kullanıyorum görünüş yani tasarım açısından menü vs güzel ama denildiği gibi hile kullanımı sağlamak isttersen Win11 de sorunlar çıkabiliyor genelde yinede sana kalmış
windows 11 22h2 güncelleme yapana kadar bütün hileleleri kullana biliyordum güncellemeyi yaptım hiçbir hileyi kullanamıyorum 22h2 güncellemesini kaldıramıyorsunuz geriye alamıyorsunuz format sart oluyor musait zamanda format atacagım yada yenı güncelleme ile hilelerin uyumlu hale gelmesını beklıyorum ve windows 11 arayüz hala kasmalar mevcut oyunlarda sıkıntı yasamıyorsunuz ama arayüzde kasmalar gecıkmeler hala mevcut bende bu 22h2 guncellemesı büyük bi güncellemey di kasmalar donmalar kalkmıstır dıyordum ama malesef olmadı tavsiye etmıyorum windows 11 i
Oyun oynanıcak ise mantıksız garip bir şekilde windows 11 daha düşük fps veriyor tüm oyunlarda windows 11'in biraz oturması beklenebilir ama tasarım olarak bencede 11 gayet güzel ve pratik duruyor.
Bence henüz geçmeyin, win11 tüm dünya tarafından kullanılıp bütün hasarlar bozukluklar açıklar kapatıldıktan sonra geçilmesi daha mantıklı, win10 ilk çıktığında sayısız sorun vardı insanlar kullanarak bunları keşfetti ve herkes en sonunda artık zorundalık noktasında geçmeye başladı neredeyse win10 a, bence win11 de aynı şekilde olmalı henüz geçiş yapmak için erken olabilir
benim önerim şu kanka sen win 10 devam et neden dersen win 11 tam oturmadı farkındaysan yani çoğu kişi win 10 kullandığı için genelde ona göre uygulamalar vs geliştiriyorlar win 11e alışana kadar win 10 da kalmalısın win 11 çok ilgi görür herkes kullanmaya başlarsa o zaman geç derim bu benim düşüncem ne kadar doru ne kadar yanlış bilemem