Üye
My personal opinion windows 10 is better then windows 11
Hile kullanıyorsan hic gecme.Arkadaşlar genel olarak Windows 10'dan çok memnunum ve hiçbir sıkıntı çekmiyorum. Sizce Windows 11'e geçmeli miyim fakat oyunlarda hilelerde veya genel olarak tüm uygulamalarda sıkıntılı olduğu biliniyor. Siz ne dersiniz? Windows 11'e geçilmeli mi?
Hayır windows 10 kadar rahat bir kullanıma sahip değil benceArkadaşlar genel olarak Windows 10'dan çok memnunum ve hiçbir sıkıntı çekmiyorum. Sizce Windows 11'e geçmeli miyim fakat oyunlarda hilelerde veya genel olarak tüm uygulamalarda sıkıntılı olduğu biliniyor. Siz ne dersiniz? Windows 11'e geçilmeli mi?
mantıksız windows 10 bence daha kaliteliArkadaşlar genel olarak Windows 10'dan çok memnunum ve hiçbir sıkıntı çekmiyorum. Sizce Windows 11'e geçmeli miyim fakat oyunlarda hilelerde veya genel olarak tüm uygulamalarda sıkıntılı olduğu biliniyor. Siz ne dersiniz? Windows 11'e geçilmeli mi?
hocam şöyle diyim win 10 arkada 1gb ram harcıyosa win 11 1.5 2gb kadar ulaştıyğı oluyorArkadaşlar genel olarak Windows 10'dan çok memnunum ve hiçbir sıkıntı çekmiyorum. Sizce Windows 11'e geçmeli miyim fakat oyunlarda hilelerde veya genel olarak tüm uygulamalarda sıkıntılı olduğu biliniyor. Siz ne dersiniz? Windows 11'e geçilmeli mi?