dediklerimi yaparsan olur direkt windows 20h2 isosu dostum forumda çok görüyorum bundan dolayı valorant hilesini kullanamıyan yapamazsan hots mexican#1050 yaz discordan yardımcı olurum benımde başıma geldi bu çok sinir oldum yardım edende olmadı en azından sen benım kadar uğraşmaeyvallah hocam deniyeceğim olursa bütün arkadaşlara hem bu şekilde yardımcı olmuş oluruz
Hocam kendimi berbat hissediyorum kimse yardımcı olmuyor dediğin gibi isminizi discorda yazdım ama bulamadım bir daha yazarmısınızdediklerimi yaparsan olur direkt windows 20h2 isosu dostum forumda çok görüyorum bundan dolayı valorant hilesini kullanamıyan yapamazsan hots mexican#1050 yaz discordan yardımcı olurum benımde başıma geldi bu çok sinir oldum yardım edende olmadı en azından sen benım kadar uğraşma
Arkadaşlık isteği attım ustadediklerimi yaparsan olur direkt windows 20h2 isosu dostum forumda çok görüyorum bundan dolayı valorant hilesini kullanamıyan yapamazsan hots mexican#1050 yaz discordan yardımcı olurum benımde başıma geldi bu çok sinir oldum yardım edende olmadı en azından sen benım kadar uğraşma
hots mexican#1050 aynen böyle yaz birleştirmeHocam kendimi berbat hissediyorum kimse yardımcı olmuyor dediğin gibi isminizi discorda yazdım ama bulamadım bir daha yazarmısınız
Post automatically merged:
Arkadaşlık isteği attım usta
reis sordun cevapladık daha napalımHocam kendimi berbat hissediyorum kimse yardımcı olmuyor dediğin gibi isminizi discorda yazdım ama bulamadım bir daha yazarmısınız
Arkadaşlık isteği attım usta
ekledim hocamhots mexican#1050 aynen böyle yaz birleştirme
Bilgisayar yeni eski sürüme dönme şansım yokreis sordun cevapladık daha napalım
rufus programı ile nasıl uefi yazdıracağını videolara bakarak öğrenebilirsin dostumTeşekkür ederim hocam şimdi arkadşaın verdiği iso dosyasını indiriyorum daha sonra sizin dediğiniz işlemleri yapacağım umarım olur
ben dün downgrade ettim offline kurulum yaparak şuan sürüm güncel değil 1803 sürümü yüklü bulunuyorBilgisayar yeni o yüzden eski sürüm diye bişey yok hocam
İso dosyasını flaş a yazdırdım boot managerden açtım sıfırdan kurulum yaptım sürüm yine güncel kafayı yiyeceğim
hocam şuanki sürümünde çalışmadı mı hile ona göre bende eski sürüme geçeyim win11 kullanıyorumTeşekkür ederim hocam şimdi arkadşaın verdiği iso dosyasını indiriyorum daha sonra sizin dediğiniz işlemleri yapacağım umarım olur
win 10 da bile çoğu sürümde çalışmıyor win 11 de hiç çalışmazhocam şuanki sürümünde çalışmadı mı hile ona göre bende eski sürüme geçeyim win11 kullanıyorum
hocam yine de denemekten zarar gelmez. herkes 11 i kötülüyor ama hiç bir sorununu fps düşüşünü veya hatasını görmedimwin 10 da bile çoğu sürümde çalışmıyor win 11 de hiç çalışmaz
Kötülemek amaçlı söylemiyorum hile çalışmıyor ustahocam yine de denemekten zarar gelmez. herkes 11 i kötülüyor ama hiç bir sorununu fps düşüşünü veya hatasını görmedim
Al senin için düzenledimKötülemek amaçlı söylemiyorum hile çalışmıyor usta
Sende de aynı problem varmıydı hocam ?Al senin için düzenledimBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapWindows 10 21H1 64 bit. Büyük ihtimalle Valorant için sürüm düşürmeye çalışıyorsun. 21H1 hileyi destekliyor. Rufus ile bunu USB ye yazdır ve format at.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?