Windows 10'u eski sürüme nasıl döndürebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
eyvallah hocam deniyeceğim olursa bütün arkadaşlara hem bu şekilde yardımcı olmuş oluruz
dediklerimi yaparsan olur direkt windows 20h2 isosu dostum forumda çok görüyorum bundan dolayı valorant hilesini kullanamıyan yapamazsan hots mexican#1050 yaz discordan yardımcı olurum benımde başıma geldi bu çok sinir oldum yardım edende olmadı en azından sen benım kadar uğraşma

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dediklerimi yaparsan olur direkt windows 20h2 isosu dostum forumda çok görüyorum bundan dolayı valorant hilesini kullanamıyan yapamazsan hots mexican#1050 yaz discordan yardımcı olurum benımde başıma geldi bu çok sinir oldum yardım edende olmadı en azından sen benım kadar uğraşma
Hocam kendimi berbat hissediyorum kimse yardımcı olmuyor dediğin gibi isminizi discorda yazdım ama bulamadım bir daha yazarmısınız
Post automatically merged:

Arkadaşlık isteği attım usta

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hocam kendimi berbat hissediyorum kimse yardımcı olmuyor dediğin gibi isminizi discorda yazdım ama bulamadım bir daha yazarmısınız

Arkadaşlık isteği attım usta
hots mexican#1050 aynen böyle yaz birleştirme

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kardeşim sürümden bahsettiğin şey 20 h1 21h1 ise denetim masası program ekle kaldıra gel sol tarafta yüklü güncelleştirmeleri görüntüle yazar ona tıkla orda istemediğin sürümü kaldırabilirsin.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Teşekkür ederim hocam şimdi arkadşaın verdiği iso dosyasını indiriyorum daha sonra sizin dediğiniz işlemleri yapacağım umarım olur
rufus programı ile nasıl uefi yazdıracağını videolara bakarak öğrenebilirsin dostum

Her oyun bir gün hileyi tadacaktır
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
usb üzerine win 10 kurup biostan geri düşürebilirsin

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Dostum en sağlıklısı Flash ile kendine bir temiz kurulum yap. Windowsunu döndürme yaptığın vakit, driverlarında sorun yaşayabiliyorsun, program kalıntıları kalma ihtimali var karışıklık oluyor. Nacizane bir tavsiyedir.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bilgisayar yeni o yüzden eski sürüm diye bişey yok hocam

İso dosyasını flaş a yazdırdım boot managerden açtım sıfırdan kurulum yaptım sürüm yine güncel kafayı yiyeceğim
ben dün downgrade ettim offline kurulum yaparak şuan sürüm güncel değil 1803 sürümü yüklü bulunuyor

Efsaneler Ölmez
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI

Windows 10'u, Windows'un önceki bir sürümüne geri alma​

Windows'un önceki bir sürümüne geri dönmek için aşağıdaki adımları uygulayın:

1. Bilgisayarınız fişe takılı değilse bilgisayarınızı prize taktığınızdan emin olun ve Sonraki öğesine tıklayın.
  2. Başlat öğesine tıklayın ve "kurtarma" yazın.
  3. Kurtarma seçenekleri (Sistem Ayarları) öğesini seçin.
  4. Kurtarma'nın altında, Windows [X] sürümüne geri dön seçeneğini seçin. Burada [X], Windows'un önceki sürümüdür.
  5. Geri dönmenizin sebebini seçin ve Sonraki öğesine tıklayın.
  6. Windows [X] sürümüne geri dön öğesine tıklayın.
  7. Geri alma işlemini tamamlamak için ekrandaki talimatları izleyin.
Geri alma işlemi tamamlandığında, bilgisayarınız Windows'un önceki sürümüyle açılacaktır. Windows'un bir önceki sürümünde oturum açmak için bir parola kullandıysanız oturum açabilmek için bu parolayı bilmeniz gerekir.

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Teşekkür ederim hocam şimdi arkadşaın verdiği iso dosyasını indiriyorum daha sonra sizin dediğiniz işlemleri yapacağım umarım olur
hocam şuanki sürümünde çalışmadı mı hile ona göre bende eski sürüme geçeyim win11 kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
I faced this problem before and all I know that U need a program tool to do that , there is a moderator in the mh group fan discord called artharHussain he helped me do it and it successed I suggest you to ask his help

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Kötülemek amaçlı söylemiyorum hile çalışmıyor usta
Al senin için düzenledim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Windows 10 21H1 64 bit. Büyük ihtimalle Valorant için sürüm düşürmeye çalışıyorsun. 21H1 hileyi destekliyor. Rufus ile bunu USB ye yazdır ve format at.

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Tekrar format atıp dönmeni öneririm hız açısından da verimli olur.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Al senin için düzenledim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Windows 10 21H1 64 bit. Büyük ihtimalle Valorant için sürüm düşürmeye çalışıyorsun. 21H1 hileyi destekliyor. Rufus ile bunu USB ye yazdır ve format at.
Sende de aynı problem varmıydı hocam ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...