Benimki biraz farklıydı windows update kafasına göre 21H2 güncellemesi indirmiş ve yükletmişti. 21H1 in üzerine gelen update olduğu için denetim masası programlar güncelleştirmeleri görüntüle kısmından kaldırabilmiştim. Seninki zannediyorum ki direkt 21H2 kurulu windows yani geri dönebileceğin bir alt sürüm yok. Tek çözümün alt sürüm isolarla format atmak. Çok alt sürüme inmene gerek 21H1 dönmen yeterli olur. Çok geriden bir windows yüklersen bu sistemde performans kaybına yol açar.Sende de aynı problem varmıydı hocam ?
Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı lütfen yorum kasmak için yazmayın rapor ederim.
Teşekkürler indiriyorum deneyeceğim umarım işe yarar.Benimki biraz farklıydı windows update kafasına göre 21H2 güncellemesi indirmiş ve yükletmişti. 21H1 in üzerine gelen update olduğu için denetim masası programlar güncelleştirmeleri görüntüle kısmından kaldırabilmiştim. Seninki zannediyorum ki direkt 21H2 kurulu windows yani geri dönebileceğin bir alt sürüm yok. Tek çözümün alt sürüm isolarla format atmak. Çok alt sürüme inmene gerek 21H1 dönmen yeterli olur. Çok geriden bir windows yüklersen bu sistemde performans kaybına yol açar.
indirdiğin sürüm1909 diye indirmişsindir ama güncel sürüm linkidir ondandır. sürüm geçmişiniz yoksa format tek çare. istediğiniz bir sürüm varmı ? size link bırakıyımBilgisayar yeni o yüzden eski sürüm diye bişey yok hocam
Post automatically merged:
İso dosyasını flaş a yazdırdım boot managerden açtım sıfırdan kurulum yaptım sürüm yine güncel kafayı yiyeceğim
windows 10 1809indirdiğin sürüm1909 diye indirmişsindir ama güncel sürüm linkidir ondandır. sürüm geçmişiniz yoksa format tek çare. istediğiniz bir sürüm varmı ? size link bırakıyım
reis onu yapmasi icin point olusturmak lazim isteayarlardan kurtarmadan pc ye eski dönüştür var ordan yapabilirsin
Kardeşim benim mesaj attım özelden bakar mısındostum sanırsam sen valorant açmak için valorant hilesine uygun sürüm istiyorsun sana valorant hilesi için uygun sürüm buldumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
özelden size mesaj attımwindows 10 1809
Sorun çözüldü kankaformatla gitsin kanka
nasıl çözdüm dostumSorun çözüldü kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?