Windows 10'u eski sürüme nasıl döndürebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Sende de aynı problem varmıydı hocam ?
Benimki biraz farklıydı windows update kafasına göre 21H2 güncellemesi indirmiş ve yükletmişti. 21H1 in üzerine gelen update olduğu için denetim masası programlar güncelleştirmeleri görüntüle kısmından kaldırabilmiştim. Seninki zannediyorum ki direkt 21H2 kurulu windows yani geri dönebileceğin bir alt sürüm yok. Tek çözümün alt sürüm isolarla format atmak. Çok alt sürüme inmene gerek 21H1 dönmen yeterli olur. Çok geriden bir windows yüklersen bu sistemde performans kaybına yol açar.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Benimki biraz farklıydı windows update kafasına göre 21H2 güncellemesi indirmiş ve yükletmişti. 21H1 in üzerine gelen update olduğu için denetim masası programlar güncelleştirmeleri görüntüle kısmından kaldırabilmiştim. Seninki zannediyorum ki direkt 21H2 kurulu windows yani geri dönebileceğin bir alt sürüm yok. Tek çözümün alt sürüm isolarla format atmak. Çok alt sürüme inmene gerek 21H1 dönmen yeterli olur. Çok geriden bir windows yüklersen bu sistemde performans kaybına yol açar.
Teşekkürler indiriyorum deneyeceğim umarım işe yarar.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
eger guncelleme öncesi pointer olusturduysan dönebilirsin diger turlu windowsunu yeniden kurman gerekiyor.

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bilgisayar yeni o yüzden eski sürüm diye bişey yok hocam
Post automatically merged:

İso dosyasını flaş a yazdırdım boot managerden açtım sıfırdan kurulum yaptım sürüm yine güncel kafayı yiyeceğim
indirdiğin sürüm1909 diye indirmişsindir ama güncel sürüm linkidir ondandır. sürüm geçmişiniz yoksa format tek çare. istediğiniz bir sürüm varmı ? size link bırakıyım

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum sanırsam sen valorant açmak için valorant hilesine uygun sürüm istiyorsun sana valorant hilesi için uygun sürüm buldum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kardeşim benim mesaj attım özelden bakar mısın
Post automatically merged:

Arkadaşlar an itibariyle sorun çözülmüştür yardımcı olan ya da olmaya çalışan bütün kardeşlerime abilerime teşekkür ediyorum hayırlı akşamlar hepinize saolun varolun.

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
guncellemelerı kaldır secenegı var ordan ıstedıgın surume donebılırsın hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...