windows 7 gibi windows 10 ölmez ya .dWindows 10 daha yaşlıdayken Windows 11 yapay zeka birlikte her şey devrim olacak. Windows 10'ün ölmesine 1,5 yıl kaldı...
Valorant Windows 7'ye destek vermiyor. Birçok uygulamalar ve oyunlar sistem gereksinimleri artık Windows 10 ve üstü. Bunlar sebebi Windows 7 işletim sistemi güvenlik önleme, uyumluluk, vs.. dahil olmak üzere önemli güncelleme vermemesidir.windows 7 gibi windows 10 ölmez ya .d
windows 10 asla ölmez bütün oyun hileleri hala windows 10 a göre yapılıyorWindows 10 daha yaşlıdayken Windows 11 yapay zeka birlikte her şey devrim olacak. Windows 10'ün ölmesine 1,5 yıl kaldı...
Hile ile alakası yok. Hileciler güvenlik açığı kapatmak için gereken en önemli anticheat güncelleme Windows 10 güncelleme desteği bittiği durumunda bazı oyunlar Windows 10 erişim mümkün olmayacak. Desteği bittikten sonra ne kadar dayanır olduğu bilmeyiz.windows 10 asla ölmez bütün oyun hileleri hala windows 10 a göre yapılıyor
Sence Tek Sebep Bumuwindows 10 asla ölmez bütün oyun hileleri hala windows 10 a göre yapılıyor
Yoo sorun olmazdirek 10dan 11e yükseltme yapsam sorun çıkar mı illa temiz kurulum mu lazım 2 hafta önce attım formatı
klavyen mouse rgb destekliyorsa windowsun ayarlarında değişterebileceksinDynamic Lightning derken nerede işimize yarayacak bu?
evet tek sebep bu ya ne olacaktıki başkaSence Tek Sebep Bumu
bro her işletim sisteminde hata olabilir windows 10 bug var deseler kullanmayacak mısın geçeceksin zorunlu olarak windows 10 da desteği sona erecek tıpkı 7 deki gibiwindows 11 hayla buglu kanka önermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?