Merhaba Arkadaşlar Bildiğiniz Üzerine Microsoft Windows 11 güncellemesini 26 Eylül günü yayınlamıştı Bunu Site üzerinden ISO olarak değil windows update üzerinden yaptı bende update üzerinde sorunsuz olarak yükleme yaptım. (23H2 Çıkış Yapmıyacak Bir sonraki Konuya artık)
Deneyimlerim: Copilot Uygulaması Windows 11 Yerel Hesap olarak yüklenmiyor windows 11 işletim sisteminde mutlaka bir microsoft hesabınız gerekicek
Dinamik Aydınlatma Bütün Cihazlarda çalışmıyor Destekleyen cihazlar için; (
Benim klavye ve mouse logitech olduğu için şuanlık desteklemiyor şimdilik ghubtan devam edeceğiz
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
)Benim klavye ve mouse logitech olduğu için şuanlık desteklemiyor şimdilik ghubtan devam edeceğiz
Copilot Bilgisayar Açılıştan Sonra uygulamanın Açılması için birkaç kere tıklaması gerekiyor sorduğun sorular ile verdiği cevaplar gelecek olursak fena değil türkçe karakter giriyor yabancı kelimeye hiç rast gelmedim ama cevaplaması bazen çok yavaş olabiliyor
Yenilenmiş Dosya Gezgini Tasarım olarak çok hoşuma gitti ama performans olarak eski explorerden daha yavaş diye düşünüyorum
Rar 7z Tar gibi uzatıları açma desteği gelmişti ama rar karşılıştırırsak oldukça yavaş kalıyor ve (bug diye düşünüyorum) şifrelenmiş sıkıştırılmış dosya eğer şifreli ise tepki bile vermiyor yani bu durum oldukça gülünç bir şekilde karşıladım.
Sonuç olarak window 11 22621.2361 sürümü olan update güncellemesi oldukca zayıf stabil olmayan ve performans sorunu yaşatan bir update olmuş aranızda merak eden varsa sanal makinada kullanmanızı rica ederim yıl bitmeden son valley güncellemesi 23h2 güncellemesi alacak bu saydıklarımın üzerine odaklansa iyi olur diyorum.
Kısacası ; windows 11 = windows 8 vakası
Kısacası ; windows 11 = windows 8 vakası
Son düzenleme: