hayır yüklemek için uup dump sitesinden indiriyorsunuz dosya zip olarak iniyor siz cıkarıp içerisindeki cmd komutunu çalıştırıp yüklüyorsunuz cmd ise indirip iso oluşturup rufus gibi uygulama ile flasha yükleyip formatlıyorsunuzgeliştiricimi olmak gerekiyor indirebilmek için ?
bende test aşamasında olduğunu biliyorum hatta eylül ekim ay arası tarihlerinde kullanıma açılacağını biliyorum lakin bu sürüm böyle demiyorMerhabalar , bildiğim kadarıyla henüz genel kullanıma sunulmadı. Sadece test aşamasında. 2024 ün ikinci yarısı gelecek diye söylentiler vardı
Stabil olarak tabiki windows 10 ve 7 daha iyi ama işte desteğini sonlandırıyorlar işte mesela 7 8.1 sürümleri artık steam lol rockstar games gibi uygulamalar veya platformlar güncelleme desteğini çekti microsoft bile güvenlik ve güncelleme desteğini kesti seneye yani 2025'te windows 10 da maalesef aynı kaderi paylaşacak ama bu olay en az 2028'e kadar sürer uygulamaların desteğini falan çekmek uzun sürer zaten birçok kullanıcı hala windows 10 kullanıyorwin 11 kullanışlı bulmuyorum gereksiz
sizi tam anlayamadım ama siz şuan zaten Insider Prewiew için olan test sürümünü kullanıyorsunuz.hayır yüklemek için uup dump sitesinden indiriyorsunuz dosya zip olarak iniyor siz cıkarıp içerisindeki cmd komutunu çalıştırıp yüklüyorsunuz cmd ise indirip iso oluşturup rufus gibi uygulama ile flasha yükleyip formatlıyorsunuz
bende test aşamasında olduğunu biliyorum hatta eylül ekim ay arası tarihlerinde kullanıma açılacağını biliyorum lakin bu sürüm böyle demiyor
24h2 en kritik güncellemesi yapay zeka copilot bilgisayara entegre olarak değilde microsoft uygulamasına dönüşmesi olmuş onun dışında performans optimizasyon güncellemesi olmuş ve 24h2 güncellemesi windows 11 son güncellemesi olacak diye biliyorum 25h1 yada 25h2 gelmez sanırımsistemini bozmaman tavsiyem cok önemli bir gelişimde yoktur
hayır benim microsoft hesabım insider preview programına açık değil yada kayıtlıda değilim windows sürümünüde insider sürüm olsaydı eğer sistem hakkında kısmı insider preview sürümü olarak yazması gerekmiyor muydu yoksa ben mi yanılıyorum?sizi tam anlayamadım ama siz şuan zaten Insider Prewiew için olan test sürümünü kullanıyorsunuz.
Ayarlar - Güncelleştirme ve Güvenlik- En altta Windows Insider Programı var. Burayı bir kontrol edebilir misiniz ? Belki farkında olmadan kayıt olmuşsunuzdur24h2 en kritik güncellemesi yapay zeka copilot bilgisayara entegre olarak değilde microsoft uygulamasına dönüşmesi olmuş onun dışında performans optimizasyon güncellemesi olmuş ve 24h2 güncellemesi windows 11 son güncellemesi olacak diye biliyorum 25h1 yada 25h2 gelmez sanırım
hayır benim microsoft hesabım insider preview programına açık değil yada kayıtlıda değilim windows sürümünüde insider sürüm olsaydı eğer sistem hakkında kısmı insider preview sürümü olarak yazması gerekmiyor muydu yoksa ben mi yanılıyorum?
Ayarlar - Güncelleştirme ve Güvenlik- En altta Windows Insider Programı var. Burayı bir kontrol edebilir misiniz ? Belki farkında olmadan kayıt olmuşsunuzdur
Windows Insider Programına kayıtlı olmadığınız halde test sürümünü kullanıyorsanız, bu durum birkaç farklı nedenden kaynaklanabilir:Ekli dosyayı görüntüle 105237
kayıt falan yapmadım hemde tanımlama verilerini kurulum yaparken bile kapatmıştım otomatik falan yapmaya kalkmasin diye düşünmüştüm
Windows 11 26100.863 sürümü 24H2 yalnızcaWindows Insider Programına kayıtlı olmadığınız halde test sürümünü kullanıyorsanız, bu durum birkaç farklı nedenden kaynaklanabilir:
- Önceden Kayıtlı Olma: Geçmişte Insider Programına kayıtlı olup, sonradan programdan çıkmış olabilirsiniz. Programdan çıktıktan sonra da test sürümleri bir süre kalmaya devam edebilir.
- Yanlışlıkla Yükleme: Bilgisayarınıza yanlışlıkla Insider Preview sürümü yüklenmiş olabilir. Bu, işletim sistemi güncellemeleri veya manuel olarak indirilen bir ISO dosyası aracılığıyla olabilir.
- Lisans Durumu: Eğer işletim sistemi lisansınız, bir önceki kullanıcının Insider Preview kullanıcısı olması durumunda, bu sürüm size aktarılmış olabilir.
Açıkçası ben de şaşırdım hocamYukarıdaki bilgiler ile alakası olabilir mi ?
test sürümü falan değilmiş şuan hala kullanıyorum bu sürüm windows 11 rtm sürümü olarak geçiyor resmi olarak yayınlanmamış ama beta dev canary vs. kayıt olmadan indirip kullanılabiliyorWindows Insider Programına kayıtlı olmadığınız halde test sürümünü kullanıyorsanız, bu durum birkaç farklı nedenden kaynaklanabilir:
- Önceden Kayıtlı Olma: Geçmişte Insider Programına kayıtlı olup, sonradan programdan çıkmış olabilirsiniz. Programdan çıktıktan sonra da test sürümleri bir süre kalmaya devam edebilir.
- Yanlışlıkla Yükleme: Bilgisayarınıza yanlışlıkla Insider Preview sürümü yüklenmiş olabilir. Bu, işletim sistemi güncellemeleri veya manuel olarak indirilen bir ISO dosyası aracılığıyla olabilir.
- Lisans Durumu: Eğer işletim sistemi lisansınız, bir önceki kullanıcının Insider Preview kullanıcısı olması durumunda, bu sürüm size aktarılmış olabilir.
Açıkçası ben de şaşırdım hocamYukarıdaki bilgiler ile alakası olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?