Windows 11 Bypass TPM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bilgisayarınıza en yeni işletim sistemi olan Windows 11 i kuracaksanız , donanımınızın TPM 2.0 gibi bazı gereksinimleri karşılaması gerekecektir. Anakartta bulunan TMP çipi, şifrelemeyle ilgili güvenlik özelliklerine, biyometrik verilerinizi kullanarak kimliğinizin doğrulanmasına ve verilerin (dizeler, metin ve dosya) şifrelenmesine

TPM yongası bulunmayan bir Anakart kullanan eski bilgisayarlar, diğer tüm gereksinimleri karşılasalar bile Windows 11'i yükleyemezler.

Anakartınızda TPM yongası yoksa Windows 11 i yüklemek istiyorsanız bazı çözüm yöntemleri mevcut , bunlardan belkide en kolayı "TPM 2.0 Bypass" isimli ücretsiz ve portable uygulamayı kullanmak.

TPM Bypass yazılımını indirin. Yazılımı çalıştırdığınızda otomatik olarak sisteminizin TPM kontrolünü yapacak ve arayüzünde Windows 11 i kurup kuramayacağınızı bildirecektir.

Screenshot_17.png

Turn On Bypass : Buna tıkladığınızda Windows 11 kurulumu sırasında donanım gereksinim kontrolleri yapılacaktır .

Turn Off Bypass : Bu buton ile Windows 11 kurulumu sırasında donanım gereksinim kontrolleri yapılmayacaktır (Atlatılacaktır). Bu butona tıklandığında donanım kontrolünü atlatmak için aşağıdaki registry kaydı otomatik olarak oluşturulmaktadır.

Görüldüğü üzere TPM 2.0 Bypass , Windows 11 yükleme işleminin, TPM yongasının varlığını kontrol etmemesi için registry ye "AllowUpgradesWithUnsupportedTPMOrCPU" REG_DWORD değeri ekler.

Screenshot_18.png

Şunu hatırlatmakta fayda var ; Turn On Bypass butonuna tıkladıktan sonra eğer Temiz Windows 11 kurmayı düşünüyorsanız, Windows'u en az bir kez yeniden başlatmamız gerekiyor.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ekli dosyalar

• Screenshot_16.png
    Screenshot_16.png
    8.2 KB · Görüntüleme: 68
OG COMMUNITY
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
çok teşekkür ederim bende bunu arıyordum eski bilgisayarım için

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
programını arıyordum ama böyle açıklayıcı bir şekilde anlatan bulamamıştım güzel açıklama yaparak anlatmışsın dostum ellerine sağlık
bypass ne işe yarıyor?
sistem güvenliğini yada bir program güvenliğini atlamak için kullanılan bir tür program çeşididir dostum.
yani bir hilede kullansan bir programda kullansan güvenliği problem çıkartıyorsa o programların güvenliğini kandırmak için kullanılan bir yöntemdir

mad scientist
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu tüm oyunlar için geçerli mi? bir spoofer HWID gibi mi?

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bilgilendirme için sağ ol dostum yararlı konu ellerine sağlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...