Dınsıpiy
Ultra Üye
Biliyorum. Acelem yokbence kırılmışları indirme büyük virusler olabilir hiç gerek yok aceleye
Biliyorum. Acelem yokbence kırılmışları indirme büyük virusler olabilir hiç gerek yok aceleye
yukarda arkadaşın birisi yazmış yükle bir şey olmaz o yüzden bir uyarayım dedimBiliyorum. Acelem yok![]()
Bende ISO dosyasını yükleyecektim ama güven olmuyor, leaklerin içinde bir çok şey olabilir birde işletim sistemi leak se biraz sıkıntıbence kırılmışları indirme büyük virusler olabilir hiç gerek yok aceleye
yok kanka normal microsoftun kendi sitesi dışındakilerinin yarısına güvenmiyorum ben dün gece format attım pcye 1809 sürümü için eskiden 2h20 öyle bir şeydi yani sıkıntı ya microsoftun sitesinde yoktu başka bir siteden indridim yapıcak bir şey yok bazen muhtaç oluyoruz.Bende ISO dosyasını yükleyecektim ama güven olmuyor, leaklerin içinde bir çok şey olabilir birde işletim sistemi leak se biraz sıkıntı
2025te sona ericek fakat win 8.1 win 7 gibi olucak benceStabil olana kadar bir süre beklemekte fayda var, 1-2 yıl içerisinde geçerim diye düşünüyorum. 2025 yılında Windows 10 desteği sona eriyor.
bende onu bekliyorum win 11 çıksın eğer win 10dan daha iyi performans verirse 1 saniye bekleme direkt geçerimOyun Performansı konusunda iyileştirmeler yapıldığında bende windows 11 e geçiş yapacağım.
Win11 çıksın, performans düzeyi oyunlar vb. için yüksekse direk geçiş yapıcam ama win10 ile aynı olursada sorunum yok yani.bende onu bekliyorum win 11 çıksın eğer win 10dan daha iyi performans verirse 1 saniye bekleme direkt geçerim
aynen bende öyle yapacağım dostum.Win11 çıksın, performans düzeyi oyunlar vb. için yüksekse direk geçiş yapıcam ama win10 ile aynı olursada sorunum yok yani.
inş sadece arayüz kasmamışlardır performas çok önemli benim için.Çıktığında kesinlikle deniyeceğimi bence müthiş arayüzü var ve birçok kolaylık tanıyor
arkadaşım geçen windows 11 yüklemişti virüs girmedi ama pc yi çok kastırdığını ve beğenmediğini bana söyledibence kırılmışları indirme büyük virusler olabilir hiç gerek yok aceleye
Bazı yerlerde mavi ekran verdiğine şahit oldum deneme videolarında dediğin gibi fazlasıyla eksiği varYaklaşık 1 hafta kadar Windows Insider programı ile deneme fırsatı buldum. Maalesef aşağı yukarı yarım yılsonra çıkaracakları bir işletim sistemi için oldukça fazla eksiği var.
-Görüntü bugları
-Oyunlarda fps sorunu (sistemim üst seviye olmasına rağmen...)
-Dosya gezgini kasmaları
-Sağ tık menüsü
Windows 11 çıktığında belki bu sorunlar giderilmiş olur fakat klasik başlat menüsüne arama çubuğuna, logolara alışmış birisi için tercih edilebilir olmayacak bence. Üstüne çıktığı andan itibaren TPM yüzünden çoğu hile kullanan oyuncu tercih etmeyebilir ki desteklemediği işlemciler yüzünden zaten birçok kullanıcı şimdiden elendi.