Windows 11 Düşünceleriniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ön yargılı davranmak istemiyorum bence windows 11 güzel olacak buna güveniyorum

YOK
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bende ISO dosyasını yükleyecektim ama güven olmuyor, leaklerin içinde bir çok şey olabilir birde işletim sistemi leak se biraz sıkıntı
yok kanka normal microsoftun kendi sitesi dışındakilerinin yarısına güvenmiyorum ben dün gece format attım pcye 1809 sürümü için eskiden 2h20 öyle bir şeydi yani sıkıntı ya microsoftun sitesinde yoktu başka bir siteden indridim yapıcak bir şey yok bazen muhtaç oluyoruz.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Stabil olana kadar bir süre beklemekte fayda var, 1-2 yıl içerisinde geçerim diye düşünüyorum. 2025 yılında Windows 10 desteği sona eriyor.

Üye
4 HİZMET YILI
Oyun Performansı konusunda iyileştirmeler yapıldığında bende windows 11 e geçiş yapacağım.

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
gelmeden yorum yapamam :D fikirlerimde bende kalsın ama tek kelimeyle mükemmel en azından videoda öyle :D

Üye
4 HİZMET YILI
Çıktığında kesinlikle deniyeceğimi bence müthiş arayüzü var ve birçok kolaylık tanıyor

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Yaklaşık 1 hafta kadar Windows Insider programı ile deneme fırsatı buldum. Maalesef aşağı yukarı yarım yılsonra çıkaracakları bir işletim sistemi için oldukça fazla eksiği var.

-Görüntü bugları
-Oyunlarda fps sorunu (sistemim üst seviye olmasına rağmen...)
-Dosya gezgini kasmaları
-Sağ tık menüsü

Windows 11 çıktığında belki bu sorunlar giderilmiş olur fakat klasik başlat menüsüne arama çubuğuna, logolara alışmış birisi için tercih edilebilir olmayacak bence. Üstüne çıktığı andan itibaren TPM yüzünden çoğu hile kullanan oyuncu tercih etmeyebilir ki desteklemediği işlemciler yüzünden zaten birçok kullanıcı şimdiden elendi.

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Arkadaşın biri Windows 10 'u kopyaladıklarını söylemiş. Keşke biraz bakıp öyle yorum atsaymş :) Şu an Trial sürümünü kullanıyorum gayet hoş duruyor. ( Win11 Trial sürümünden önce Win10 Kullanıyordum )

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben beğenmedim win10 dan da pek farkı yok gibi basitleştirilmiş sadece

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Windows 11 in orijinali çıksın iyi performansı verirse windows 11 e geçerim
Post automatically merged:

bence kırılmışları indirme büyük virusler olabilir hiç gerek yok aceleye
arkadaşım geçen windows 11 yüklemişti virüs girmedi ama pc yi çok kastırdığını ve beğenmediğini bana söyledi

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Yaklaşık 1 hafta kadar Windows Insider programı ile deneme fırsatı buldum. Maalesef aşağı yukarı yarım yılsonra çıkaracakları bir işletim sistemi için oldukça fazla eksiği var.

-Görüntü bugları
-Oyunlarda fps sorunu (sistemim üst seviye olmasına rağmen...)
-Dosya gezgini kasmaları
-Sağ tık menüsü

Windows 11 çıktığında belki bu sorunlar giderilmiş olur fakat klasik başlat menüsüne arama çubuğuna, logolara alışmış birisi için tercih edilebilir olmayacak bence. Üstüne çıktığı andan itibaren TPM yüzünden çoğu hile kullanan oyuncu tercih etmeyebilir ki desteklemediği işlemciler yüzünden zaten birçok kullanıcı şimdiden elendi.
Bazı yerlerde mavi ekran verdiğine şahit oldum deneme videolarında dediğin gibi fazlasıyla eksiği var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...