gecmeni tam olarak onermem kontro lzorWindows 11 kullanılabilir mi? İyi ve kötü yanları nelerdir? Öylesine soruyorum aylar önce çok sorunu var dediler şu an merak ediyorum nasıldır bu Windows 11 geçilir mi? İyi ve kötü yönleri nedir?
İstiyorsan gecilebilir benim hosuma gittiWindows 11 kullanılabilir mi? İyi ve kötü yanları nelerdir? Öylesine soruyorum aylar önce çok sorunu var dediler şu an merak ediyorum nasıldır bu Windows 11 geçilir mi? İyi ve kötü yönleri nedir?
win 11 de denediğimde güvenlik duvarını açamıyordum 10 a döndümBir problem yok, geçen de arayüz olarak hoşuna gittiği için geçiyor yalnız hile kullanıyorsan ki buradaysan mutlaka kullanıyorsundur hileler daha çok win10 ile uyumlu ve windows10'dan bi fazlası ya da eksiği olduğu söylenemez.
Windows 11 iyidir ancak çoğu hile bunu desteklemez. Windows 10'da kalmanızı tavsiye ederimWindows 11 kullanılabilir mi? İyi ve kötü yanları nelerdir? Öylesine soruyorum aylar önce çok sorunu var dediler şu an merak ediyorum nasıldır bu Windows 11 geçilir mi? İyi ve kötü yönleri nedir?