Bende öyle tahmin ediyorum ama kullananlar varsa onlarında yorumunu almak isterimkanka geçme çoğu oyunu açmıyo
Kanka Sc kullanıyorsan 22H2 sürümünde scyi kullanamıyorsun. Ayrıca Windows 11 çok fena ram yiyor benden windows 10 a geçeceğim geri önerim değildir.Merhaba arkadaşlar windows 10 kullanıyorum 11 için update geldi sizce geçmeli miyim? Geçersem ne gibi değişiklikler olur performans açısından bilgisayarım hızlanır mı ve hile uyumluluk konusunda windows 10 gibi destekler mi forumda ki hileler? Windows 11 Kullanan arkadaşlar artısıyla eksisiyle yazarsa sevinirim iyi forumlar...
Ekli dosyayı görüntüle 86649
windows 11 geçmek isteyen birinin ram derdi olmaz zatenKanka Sc kullanıyorsan 22H2 sürümünde scyi kullanamıyorsun. Ayrıca Windows 11 çok fena ram yiyor benden windows 10 a geçeceğim geri önerim değildir.
Galiba windows 10 da kalacağım sc kullanıyorum ram derdim yok ama işte oyunlar içinwindows 11 geçmek isteyen birinin ram derdi olmaz zaten
Dost benim de ram derdim yok istediğim oyunu açabiliyorum ama windows 11 performans düşüşü yaşatıyor bende. 32gb ram varsa iyi gider anca win 11windows 11 geçmek isteyen birinin ram derdi olmaz zaten
bence w10 da kalmalısın w11 için çok olumlu şeyler duymuyorumMerhaba arkadaşlar windows 10 kullanıyorum 11 için update geldi sizce geçmeli miyim? Geçersem ne gibi değişiklikler olur performans açısından bilgisayarım hızlanır mı ve hile uyumluluk konusunda windows 10 gibi destekler mi forumda ki hileler? Windows 11 Kullanan arkadaşlar artısıyla eksisiyle yazarsa sevinirim iyi forumlar...
Evet öyle yapacağım hileler w11 uyumlu olduğunda geçerimHocam hile kullanmayacaksan eğer geç onun dışında geçme bu kadar yenilik her zaman iyidir
The answer depends on what kind of PC you have and what you use it forHello friends, I'm using windows 10, the update for 11 has arrived, do you think I should pass? What kind of changes will happen if I pass, will my computer speed up in terms of performance and will it support cheats like windows 10 in compatibility with the cheats in the forum? I would appreciate if friends who use Windows 11 write with plus and minus, good forums...
geç guzel sorun cıkmıyorMerhaba arkadaşlar windows 10 kullanıyorum 11 için update geldi sizce geçmeli miyim? Geçersem ne gibi değişiklikler olur performans açısından bilgisayarım hızlanır mı ve hile uyumluluk konusunda windows 10 gibi destekler mi forumda ki hileler? Windows 11 Kullanan arkadaşlar artısıyla eksisiyle yazarsa sevinirim iyi forumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?