Evet bende öyle yapacağımram kaliteli ise geçebilirsin ram kullanımı win11 e göre yüksek ama bence win10 da dur her türlü daha iyi fps değerleri görürsün.
Kanka 11 görüntü modlu 10 gibi zaten. Gecikme ve FPS konusunda da çoğu oyunda hala W10 daha iyi.Galiba windows 10 da kalacağım sc kullanıyorum ram derdim yok ama işte oyunlar için
arayüze önem veriyorsan geçebilirsin fakat performansa önem veriyorsan geçmemelisinMerhaba arkadaşlar windows 10 kullanıyorum 11 için update geldi sizce geçmeli miyim? Geçersem ne gibi değişiklikler olur performans açısından bilgisayarım hızlanır mı ve hile uyumluluk konusunda windows 10 gibi destekler mi forumda ki hileler? Windows 11 Kullanan arkadaşlar artısıyla eksisiyle yazarsa sevinirim iyi forumlar...
Ekli dosyayı görüntüle 86649
kanka kullananlardan duyduklarıma göre sıkıntılı diyorlar 11 gecen arkadaslar gerı 10 düşürdü pek fazla seven olmadıMerhaba arkadaşlar windows 10 kullanıyorum 11 için update geldi sizce geçmeli miyim? Geçersem ne gibi değişiklikler olur performans açısından bilgisayarım hızlanır mı ve hile uyumluluk konusunda windows 10 gibi destekler mi forumda ki hileler? Windows 11 Kullanan arkadaşlar artısıyla eksisiyle yazarsa sevinirim iyi forumlar...
Çoğu oyunu oyunu açmıyor değil, çoğu hile açmıyor kral, ben 1 aylık kullanım sürecimde hiç bir sıkıntı yaşamadım. Valorant için sadece secure bott kapanman gerek o kadar. Çok konforlu yani. Hile kullanmasam net geçerdimBende öyle tahmin ediyorum ama kullananlar varsa onlarında yorumunu almak isterim
hem bazı oyunları açmıyor hem de kişisel olarak ben sevmedim ya kullanışlı gelmedi pek 10 best şuan idkMerhaba arkadaşlar windows 10 kullanıyorum 11 için update geldi sizce geçmeli miyim? Geçersem ne gibi değişiklikler olur performans açısından bilgisayarım hızlanır mı ve hile uyumluluk konusunda windows 10 gibi destekler mi forumda ki hileler? Windows 11 Kullanan arkadaşlar artısıyla eksisiyle yazarsa sevinirim iyi forumlar...