Windows 11 Hakkında Görüşleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Geçtiğimiz senelerde eski sürümlerinden bir bir desteğini kesen microsoft son zamanlarda Windows 10 üzerinde yapacak olduğu son güncellemelerini de kullanıcılara sunuyor. Fakat Microsoft yaptığı açıklamada 14 Ekim 2025 den sonra bu desteğinide keseceğini belirttikten sonra gözler yeni sürümü aramaya başladı. Kullanıcıları meraklarını az da olsa gidermek ve gelecek olan yeni sürümü kullanıcıların ilgi odağı yapmak için yeni görseller paylaşıyor.

windows-11-cikis-tarihi-intel-sitesinde-goruldu.jpg.png

Açıkçası arayüzü gayet hoş duruyor fakat kulağım bi yandan yeni gelecek olan performans testlerinde, yüksek performansın pil ve batarya üzerindeki etkisi nedir nasıl olur çok merak ediyorum doğrusu. Öte yandan Windows 11' in arayüzünü online olarak deneyimlemek isteyen arkadaşlar aşağıda verecek olduğum linkten yeni Windows 11 arayüzü deneyimleyebilirler. Evet arkadaşlar bu konuda görüşlerinizi merak ediyorum sizce yeni gelecek olan bu sürüm bizlere nasıl bir performans sunacak?

Online olarak Windows 11'i test etmek için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
.

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
tam sürümü çıktı gıbı kurulumu yapcam bro zamanla zaten çıkan hatalar felan düzeltilir

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Stabil bir hale gelince güzel bir sürüm olacak diye düşünüyorum, ayrıca eskiyen sistemleri kesip atma mantığı gayet güzel sürekli ileriye bakma vizyonunu beğendim microsoftun

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Stabil bir hale gelince güzel bir sürüm olacak diye düşünüyorum, ayrıca eskiyen sistemleri kesip atma mantığı gayet güzel sürekli ileriye bakma vizyonunu beğendim microsoftun
dedin gibi bro teknoloji gelişiyor artık güncellemeyle bıyere varılmıyor yenılık şart bı kaç yıl sonra bı bakmışsın win12 yada win bılmem kaç çıkmış

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Güncel sürüm her zaman en iyisidir, çıktığında bende geçicem.

ENDLESS
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Windows 11 performansına bağlı iyise geçerim

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Intel tarafından m1 işlemci ile ilgili geliştirmeler gelirse microsoft ta işlemciyi performans anlamında destekleyen farklı işletim sistemleri çıkarabilir diye düşünüyorum

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
win10'da tonlarca problem var hâlâ daha win11 daha stabil ve kullanışlı olursa geçerim

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Win10 dan desteklerini kesiyorlarki herkes win11 kullansin ama win11 daha iyi olacak o kesin

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Herkesin beklentisi o yönde bakalım neler sunacaklar

Üye
4 HİZMET YILI
win11 kesinlikle daha kullanışlı ve perfonmans açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
wın10dan kat kat daha ıyı bence

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben de öyle düşünüyorum sabırsızlıkla bekliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Güncel sürüm her zaman en iyisidir, çıktığında bende geçicem.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
artık herşey para oldu
Post automatically merged:

pcn ne kadar iyise bence o kadar iyi olur
nasıl yani?
Post automatically merged:

dedin gibi bro teknoloji gelişiyor artık güncellemeyle bıyere varılmıyor yenılık şart bı kaç yıl sonra bı bakmışsın win12 yada win bılmem kaç çıkmış
aslında birazda copyleft yaklaşımı benimsese oyunlar için performans anlamında bir işletim sistemi çıkartıp kaynak kodları geliştiricilere bıraksa çok güzel olur kullanmadığımız tonla şey var arkaplanda

Son düzenleme:
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Çıkmasını heyecanla bekliyorum görünüşü teması win 10 dan kat kat daha iyi umarım performansıda aynı şekilde olur.

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bence forumdaki hilelerinde win11 e uyumlu yapılması lazım yoksa kuru kuruya sürüm değiştirmenin anlamı yok sırf son sürümmüş diye yükleyecek değilim hileler çalışmadıktan sonra hiçbir kıymeti yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...