Gerek yok 10da kalwindows 10 kullanıyorum windows 11in teması falan baya güzel ama sanki sıkıntılı gibi haberler var kullananlar yorum yaparsa sevinirim
knk bence 11 tam verimli çalışmıyor güncelleştirmlerle tam performaslı olana kadar kullanmam ben şuanlık windows 10 dan memnunumwindows 10 kullanıyorum windows 11in teması falan baya güzel ama sanki sıkıntılı gibi haberler var kullananlar yorum yaparsa sevinirim
windows10 iyidir.windows 10 kullanıyorum windows 11in teması falan baya güzel ama sanki sıkıntılı gibi haberler var kullananlar yorum yaparsa sevinirim
öncelikle merhaba hocamn windows 10 pro kullanıyodum sıkıldım senin gibi 11i merak ettim acaba dahamı iyi çalışıt dedim yükledim sistemimde destekliyor bir ay kullandım sonra geri windows 10a geçtim ama bu sefer windows 10 home geçtim araştırdım biraz eğer iş felan yapmıyorsanız oyun oynuyor film izliyor ve sosyalde geziniyorsanız windows 10 home tavsiye ederim windows 10 11den şuanda için çok daha verimli çalışıyor 11 in hala optimizasyon sorunları var bence 10 da kalmasınız hocam saygılarla iyi forumlarwindows 10 kullanıyorum windows 11in teması falan baya güzel ama sanki sıkıntılı gibi haberler var kullananlar yorum yaparsa sevinirim
11 kötü bence tasarımını da sevmiyorum. bugları var diyorlar düzeltilmiştir ama çoğu hile w11de çalışmıyor.windows 10 kullanıyorum windows 11in teması falan baya güzel ama sanki sıkıntılı gibi haberler var kullananlar yorum yaparsa sevinirim
Forumdaki hileler genelde win10 da çalışıyor, hile için değilse eskiden win11 kullanıyordum memmundum hiç bir sıkıntı çekmedim fakat biraz yavaşlıyor pc win10 da daha fazla performans alıyorumwindows 10 kullanıyorum windows 11in teması falan baya güzel ama sanki sıkıntılı gibi haberler var kullananlar yorum yaparsa sevinirim