windows 11 de hile calismiyor malesefwindows 10 kullanıyorum windows 11in teması falan baya güzel ama sanki sıkıntılı gibi haberler var kullananlar yorum yaparsa sevinirim
windows 11 de yeni olduğu için sıkıntılar olabilir biraz beklemek de fayda varwindows 10 kullanıyorum windows 11in teması falan baya güzel ama sanki sıkıntılı gibi haberler var kullananlar yorum yaparsa sevinirim
10 çok daha iyi bencewindows 10 kullanıyorum windows 11in teması falan baya güzel ama sanki sıkıntılı gibi haberler var kullananlar yorum yaparsa sevinirim
bence 11 gayet güzel ben şuan kullanıyorum ve memnunumwindows 10 kullanıyorum windows 11in teması falan baya güzel ama sanki sıkıntılı gibi haberler var kullananlar yorum yaparsa sevinirim
win 10 bence. 11 tam verimli değil şu an eksikleri var gibi win 10 profesyonel olmuş gelişmiş 11 gelişiyor gibi halawindows 10 kullanıyorum windows 11in teması falan baya güzel ama sanki sıkıntılı gibi haberler var kullananlar yorum yaparsa sevinirim
win 10 bence en iyisii çünkü tema olarak falan herşeyi güzel bazı programları destekmlemiyr win11windows 10 kullanıyorum windows 11in teması falan baya güzel ama sanki sıkıntılı gibi haberler var kullananlar yorum yaparsa sevinirim
kesinlikle doğru bir bilgi, tebrikler.win 10 bence. 11 tam verimli değil şu an eksikleri var gibi win 10 profesyonel olmuş gelişmiş 11 gelişiyor gibi hala