Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hi there! Sorry to hear that you're experiencing issues with your Windows 10 updates. While Windows 11 is a great operating system, it's important to note that it may not be the solution to all your current problems. Instead, I suggest you try some troubleshooting methods to resolve the issues you're facing with your current version of Windows 10. If the problems persist, you may want to consider reaching out to Microsoft support for further assistance.
Selamlar win 11 de çok fazla Sıkıntı var bilgisayarın orta segment ise win 11 kullanmanı tavsiye etmem Şuan Kendim bir işletim sistemi kullanıyorum 10 numara 5 yıldız windows 10 X-lite diye bir işletim sistemi sana en iyisini söyliyim nelerin olduğunu veya olmadığını az çok tahmin edersin İşletim sisteminde ilk başta güvenlik duvarını adamlar devre dışı bırakmışlar Birde Güncelleme Servisleri Kökten Yok Bilgisayar Update atıp Ağırlaşmasın diye diğer güzel bir yanı ise arkada hiçbir program çalıştırmıyor CPU harcamasın diye otomatik kendi kapıyor İndirip kullanmanı tavsiye ederim İyi günler dilerim