Windows 11 Pro 22H2'den sürüm nasıl düşürülür?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben su an Windows 11 Pro 22H2 sürümünü kullanmaktayım. LPReborn bu sürümde çalışmıyor, bir eski sürüme nasıl dönerim? Eğer bu mümkün değilse Windows 10'a nasıl dönerim? Orijinal Windows 11 Pro kullanıyorum, lisansım Windows 10'da da aktif olur mu?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
internete windows 10 indir yaz ve indir fakat lisansın aktif olmaz diye biliyorum

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Eğer windows 11e güncelleme ile geçtiysen ayarlardan güncelleştirmeleri kaldır yaparak eski sürüme dönebilirsin eğer windows 11e format atarak geçtiysen eski sürüme geçmek için eski sürüm format atman gerekiyor, lisansın aktif olur

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Eğer Windows 11'e güncelleme ile geçtiysen ayarlardan güncelleştirmeleri kaldır yaparak eski sürüme dönebilirsin eğer Windows 11'e format atarak geçtiysen eski sürüme geçmek için eski sürüm format atman gerekiyor, lisansın aktif olur.

Hazır sistem almıstım içinde direkt Windows 11 vardı. Kesin emin misiniz lisansın aktif olacagına?

Eğer Windows 11'e güncelleme ile geçtiysen ayarlardan güncelleştirmeleri kaldır yaparak eski sürüme dönebilirsin eğer Windows 11'e format atarak geçtiysen eski sürüme geçmek için eski sürüm format atman gerekiyor, lisansın aktif olur.

Ek olarak Windows 11 21H2 sürümüne geçiş yapmam mumkun mudur? Nasıl geçebilirim?

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Hazır sistem almıstım içinde direkt Windows 11 vardı. Kesin emin misiniz lisansın aktif olacagına?

Windows 10 lisansı 11 de kullanmayı denedim çalıştı, lisans size ait olduğu için aktif olur olmasa bile Microsoft supporta yazabilirsin ama ***** key falansa (10 liralık keyler) onlar tek kullanımlık aktif olmaz.

Ek olarak Windows 11 21H2 sürümüne geçiş yapmam mumkun mudur? Nasıl geçebilirim?

Windows 11 21H2 olarak kurulu geldiyse ve sen güncelleme ile 22H2'ye çıkardıysan güncelleştirmeleri kaldır yapabilirsin öyle yapmadıysan formatsız olmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
windows 10 lisansı 11 de kullanmayı denedim çalıştı, lisans size ait olduğu için aktif olur olmasa bile microsoft supporta yazabilirsin ama ***** key falansa (10 liralık keyler) onlar tek kullanımlık aktif olmaz
windows 11 21h2 olarak kurulu geldiyse ve sen güncelleme ile 22h2 ye çıkardıysan güncelleştirmeleri kaldır yapabilirsin öyle yapmadıysan formatsız olmaz
21H2 ile geldi ben kendim 22H2 yaptım fakat güncelleştirmeleri kaldırda bulamadım yoktu

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben su an Windows 11 Pro 22H2 sürümünü kullanmaktayım. Lpreborn bu sürümde çalışmıyor bir eski sürüme nasıl dönerim? Eğer bu mümkün değilse Windows 10'a nasıl dönerim? Orijinal Windows 11 Pro kullanıyor lisansım Windows 10'da da aktif olur mu?

Lisansını giremezsin. Format atıp çakma Windows'a ***** key girip kullanırsın. Windows 8-10 key 11'e oluyor ama 11 daha aşağısına olmaz.

Lisansını giremezsin. Format atıp çakma Windows'a ***** key girip kullanırsın. Windows 8-10 key 11'e oluyor ama 11 daha aşağısına olmaz.

Ayrıca boşuna uğraşma 22H2 kalkmıyor. Güncellemeleri kaldırda bazı uygulamaları kaldıramazsın diyor. 22H2 bu uygulamalardan:)Windows 11 Pro ile format at. Lisansını gir. Windows Update'yi kapat. 22H2 kurulmasın oyna.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Win 10'da kalınmalı bence Windows 11 için hâlâ erken çünkü daha tam anlamıyla bitmiş değil şu an Windows 11 kullanıyorum bir sorun yaşamadım ama ne olur ne olmaz geçmeyenlere önerim Win 10'da kalmaya devam edin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
en ıyısı wın 10 kanka wın 10 da kalsın wın 11 daha tam ayarlanmadı yanı beta gıbı

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Çok rahat bir şekilde windows sürümünü düşürebilirsin. Windowstool var windowsun sunmuş olduğu onu indirerek

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
@kingangel

Format atmadan pratik ÇÖZÜM

1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Resmi wep sayfasından windows 10 yükleme aracını indiriniz.

2- Açılan microsoft sitesinde sayfayı aşağıya doğru kaydırdığınızda >> Aracı şimdi indirin << butonuna tıklayın ve aracı masa üstüne indirin

3- İndirdiğiniz aracı normal olarak çalıştırın ve adımları dikkatli okuyarak ilerleyin ve normal kurulmasını bekleyin.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben su an windows 11 pro 22H2 sürümünü kullanmaktayım. LPreborn bu sürümde çalışmıyor bir eski sürüme nasıl dönerim? Eğer bu mümkün değilse windows 10'a nasıl dönerim? Orijinal windows 11 pro kullanıyor lisansım windows 10'da da aktif olur mu?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
buradan indirerek kurabilirsin windows 10 u ve temiz bi şekilde kullanabilirsin aksi halde ayarlardan kurtarma seçeğinde geri dön butonu aktif ise oradan da windows10 a dönüş sağlıyabilirsin fakat windows11 sürümünde 10 günden fazla kullanıyorsan geri dön butonu işe yaramıcaktır ondan dolayı attığım link den windows10 a erişim sağlıyabileceksiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bence 11 kullanmayın 10 daha iyi zaten çoğuda aynısını yazmış tşkürler

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben su an Windows 11 Pro 22H2 sürümünü kullanmaktayım. LPReborn bu sürümde çalışmıyor, bir eski sürüme nasıl dönerim? Eğer bu mümkün değilse Windows 10'a nasıl dönerim? Orijinal Windows 11 Pro kullanıyorum, lisansım Windows 10'da da aktif olur mu?
10 daha ıyı 11 kullanma

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
format guvenli bir cozum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ayarlardan guncellestirmeyi kaldır secenegi vardı sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...