2 Ağu 2023 #1 marfix M aka hernos Süper Üye Katılım 30 Ağu 2019 Mesajlar 628 Çözümler 10 Tepki puanı 297 Ödüller 4 Yaş 29 Sosyal 6 HİZMET YILI Ne zaman pc güncellense mouse klavye kitleniyor bende o yüzden updateyi geri aldım ve ayarlar menüsünden kapattım. Benden başka yaşayan var mı bu sorunu?
Ne zaman pc güncellense mouse klavye kitleniyor bende o yüzden updateyi geri aldım ve ayarlar menüsünden kapattım. Benden başka yaşayan var mı bu sorunu?
Çözüm lordtaco 2 Ağu 2023 CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutları tek tek hepsi bitene kadar sırayla çalıştırın. sfc /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutları tek tek hepsi bitene kadar sırayla çalıştırın. sfc /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
2 Ağu 2023 #2 lordtaco assembly so hard please help me Donator Katılım 7 Nis 2017 Mesajlar 1,467 Çözümler 346 Tepki puanı 248 Ödüller 14 9 HİZMET YILI CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutları tek tek hepsi bitene kadar sırayla çalıştırın. sfc /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutları tek tek hepsi bitene kadar sırayla çalıştırın. sfc /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth