valorant ip ban ssd ban anakart vb donanım banı atar bunların önüne geçmekte kolaydır 30 dolarlık bir spoofer ile donanım banını kaldıramayacağın oyun yoktur gidipte 10k bilgisayar dizmek saçmalığı beni güldürdüAdamların hile korumaları milyon dolarlık bu kadar basit bir şeyi bulamasalar da ileride tekrar buldular. Yani parça değiştirmekle kurtulamazsınız. Formatta bu noktada hiçbir işe yaramayacak. Yani çözüm yeni PC. Ama yeni PC'de kesinlikle eski PC'deki kasa hariç hiçbir parçayı kullanmayın. Benim arkadaşım yeni PC dizdi 10K'ya sadece eski PC'deki fanı kullandı diye fanın seri numarasından tekrar ban yedi. İnterneti bile değiştirmişti. Yani o yüzden yepyeni bir PC dizmeden kurtulmak pek mümkün değil. bu yeterli OLUR BENCE
hangi uygulamalar bro. açıklar mısın ?Merhaba arkadaşlar,
Valorant'tan 152 kodlu HWID ban yedim. Şu anki işletim sistemim Windows 11. Gigabyte anakartım mevcut. Format BIOS up vs. her şeyi yapmayı biliyorum fakat diğer uygulamaların setupları yok elimde. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
bence sacma fandan nasıl bulacak yaAdamların hile korumaları milyon dolarlık bu kadar basit bir şeyi bulamasalar da ileride tekrar buldular. Yani parça değiştirmekle kurtulamazsınız. Formatta bu noktada hiçbir işe yaramayacak. Yani çözüm yeni PC. Ama yeni PC'de kesinlikle eski PC'deki kasa hariç hiçbir parçayı kullanmayın. Benim arkadaşım yeni PC dizdi 10K'ya sadece eski PC'deki fanı kullandı diye fanın seri numarasından tekrar ban yedi. İnterneti bile değiştirmişti. Yani o yüzden yepyeni bir PC dizmeden kurtulmak pek mümkün değil. bu yeterli OLUR BENCE
bunu uygula aynısını bende yedim kaç kez kaldırdım başarlı sonuç alırsındostum ilk olarak geçmiş olsun, spoofer atman şart, üstüne birde bios update yap.
garanti olsun dersen usb ile format at kurulum bitikden sonra bios updatele Driverları güncele sonra yeni hesapla oyuna gir ben böyle yaptım kalktıMerhaba arkadaşlar,
Valorant'tan 152 kodlu HWID ban yedim. Şu anki işletim sistemim Windows 11. Gigabyte anakartım mevcut. Format BIOS up vs. her şeyi yapmayı biliyorum fakat diğer uygulamaların setupları yok elimde. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?