Windows 11 yükseltmeye değer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
O zaman Windwos 11 kullanman en doğrusu. Her he kadar bir kaç kıl sorun oluyor olsa da çok hızlı güncelliyorlar. Hem güvenlik açısından hem de bir çok yeniliği kullanabilmen açısından uzun vadeli mantıklı işlem Wİndows 11'dir.

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
değmez başkan kesinlikle genelde hile falan kullanıyosan aktif şekilde hata alırsın kullanamazsın ve elinden bişey gelmez

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
w11e geçmek için daha vakit var oyun için geçilmez

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bence değmez şuan 11 kullanıyorum eskiden kullandığım bazı uygulamaları kullanamıyorum blue stacks mühendislik öğrencileri için matlab ve solidworks de de sorunlar yaşadım önermem ama tabii kide alışınca daha compact

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Değmez diyen arkadaşlar neden memnun olmadıklarını belirtmemişler ilk çıktığından beri kullanıyorum her türlü daha kullanışlı tavsiye ediyorum.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ustam wındows 10 kullanmaya devam bence hiç gerek yok yükseltmeye sonra pc kasıyor

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Windows 11'e yükseltme yapmanın değerli olup olmadığı, kullanıcıların özel gereksinimlerine, mevcut bilgisayar donanımına ve kişisel tercihlerine bağlıdır. İşletim sistemi yükseltmeleri her zaman dikkatlice düşünülmesi gereken bir karardır. İşte Windows 11'e yükseltme kararınızı değerlendirmek için bazı önemli faktörler:

1. Donanım Uyumluluğu: Windows 11, belirli donanım gereksinimlerini karşılayan bilgisayarlarda çalışır. Windows 11'i kullanabilmek için TPM 2.0, Secure Boot ve belirli diğer donanım özelliklerini destekleyen bir bilgisayarınızın olması gerekebilir. Mevcut bilgisayarınızın bu gereksinimleri karşılayıp karşılamadığını kontrol etmelisiniz.
  2. Yeni Özellikler: Windows 11, Windows 10'a göre bazı yeni özellikler ve arayüz iyileştirmeleri sunar. Örneğin, daha gelişmiş çoklu masaüstü desteği, yenilenmiş bir Görev Çubuğu ve geliştirilmiş oyun performansı gibi özellikler bulunur. Eğer bu yeni özellikler size cazip geliyorsa, yükseltmeyi düşünebilirsiniz.
  3. Uygulama ve Oyun Uyumluluğu: Windows 11, Windows 10'dan bazı uygulama ve oyunların çalışmamasına neden olabilir. Özellikle eski veya uyumsuz yazılımlarla ilgileniyorsanız, uyumluluk sorunlarına dikkat etmelisiniz.
  4. Güvenlik ve Desteğ: Windows 11, Windows 10'dan daha güvenli ve güncel bir işletim sistemi sunar. Microsoft, güncellemeler ve güvenlik yamaları için daha uzun süreli destek sunabilir. Bu, güvenlik açısından önemli bir faktör olabilir.
  5. Kişisel Tercihler: Sonuçta, Windows 11 veya Windows 10 arasındaki tercih, kişisel ihtiyaçlarınıza ve kullanıcı deneyiminize bağlıdır. Kullandığınız bilgisayarın amaçlarına ve gereksinimlerinize en iyi hangi işletim sistemi uyuyorsa o tercihi yapmalısınız.
Windows 11'e yükseltme yapmadan önce, öncelikle bilgisayarınızın uyumluluğunu kontrol edin ve mevcut işletim sisteminizin size sunduğu hizmetlerin ve özelliklerin Windows 11 ile karşılaştırın. Eğer yükseltmeye değer olduğunu düşünüyorsanız, yükseltme sürecini dikkatlice yönetin ve verilerinizi yedekleyin.

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Win11 kullaniyorum gayet memnunum oyunlarımda performans düşüsü görmuyorum ben şahsen Win11 in arayüzü falan herşeyi güzel bence

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
w11 geçmek için daha zaman var ya. birazda toplaması kendini düzeltmesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...