Onaylı Üye
Merhaba, ben Windows 11 kullanıyorum ve Windows 10 20h2 sürümüne formatsız bir şekilde geçiş yapmak istiyorum mümkün müdür ? mümkünse nasıl yapılır ?
formatsız bilgiler silinmeden windows 10 indir diyerek direk microsoft beleş deneme veriyor siteden indirip usbye atıp ordan kurabılırsınız bilgileri sakla var öyle gecebilirsiniz diye biliyorum etkinleştirme işidi cmdden cok rahat şekilde çözülüyor zaten direk youtube 1 milyon tane video varMerhaba, ben Windows 11 kullanıyorum ve Windows 10 20h2 sürümüne formatsız bir şekilde geçiş yapmak istiyorum mümkün müdür ? mümkünse nasıl yapı
Merhaba, ben Windows 11 kullanıyorum ve Windows 10 20h2 sürümüne formatsız bir şekilde geçiş yapmak istiyorum mümkün müdür ? mümkünse nasıl yapılır ?
wındows 10 kurulum aracını ındırıp oradan kurulum gerceklestırebılırsın ama tavsıye etmem eskı wındows dosyaları pc de yer kaplıyor bu sekılde bence temızınden format ıle yap bunuMerhaba, ben Windows 11 kullanıyorum ve Windows 10 20h2 sürümüne formatsız bir şekilde geçiş yapmak istiyorum mümkün müdür ? mümkünse nasıl yapılır ?
formatsız bir yöntem yok bildiğim kadarıyla Mecbur format yolunu izlemek zorunda kalabilirsinMerhaba, ben Windows 11 kullanıyorum ve Windows 10 20h2 sürümüne formatsız bir şekilde geçiş yapmak istiyorum mümkün müdür ? mümkünse nasıl yapılır ?