Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba, öncelikle şu anda yayında olan Windows 11 kullanılır mı? Halen eksiklikleri var mı? İlk çıktığında çoğu program oyun vs. sıkıntı çıkartıyordu, kullanan arkadaşların yorumunu alabilir miyim?
windows 10'u 5-6 senedir kullanıyordum ve son aylarda bir kaç sıkıntı yaşadım diye windows 11'e geçtim aslında derdim ben geçmem windows 11'e doğru düzgün oturtulana kadar fakat şu anda windows 11 kullanıyorum ve fazla bir fark yok daha iyi hatta. İşlemcim Ryzen 5 5600x.
PUBGM hilesinde sorun yaşadım sırf o yüzden geri döndüm biraz daha düzeltilmesi gerek bence arayüz konusunda bazı arkadaşlar kötü demiş yani böyle çok da denmez ama yani win 10 a göre biraz daha güzel onun dışında şuan herhangi bir güvenlik açığı yok diyolar win 11 için yani Microsot un kendi açıklamasına göre tabi diğer türlü durum nedir bilemem bir kaç sene daha win 10 devam
Bence geçilir ya gayet minimal bir teması var şuan herhangi bir performans kaybı da yaşamadım ama istersen biraz daha güncelleme almasını bekleyip öyle geçebilirsin
Valla dostum ben uzun zamandır kullanıyorum 11 hem kullanışlı herhangi bir sorunla karşılaşmadım guncellemeri güncel tuttuğun sürece hiç bir sorun olmaz için rahat olsun hiç düşünmeden geç
çoğu hile ve programlar win 10 da daha stabil çalışıyor extra olarak günlük kulanım içinde birkaç sene daha beklenmesi gerek herşey rayına oturana kadar geçmemeni tavsiye ederim
Benim PC'nin donanımları bir tık zayıf olduğundan dolayı çok uzun süreli açık kaldığında bazen takılma donma yapıyor bunu W10'da yaşamamıştım ama güçlü bir PC'n varsa geç ne kaybedersin.
Sistem: i5 5200U, 8 RAM ve SSD yok.