Windows 11'i kaldırmayan sisteme Windows 11 kurulabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reinherz
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Bu bilgisayar Windows 11'i çalıştırmak için minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor diyor.
  • Bunu dediği halde yine de Windows 11'i kurabilir miyim formattan sonra?
  • İlla üst düzey bir bilgisayar mı toplamak lazım çünkü Win 11'i denemek istiyorum. FPS ve Ping olarak test etmek istiyorum. :pandevil:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Kardeşim win11 e geçmemeni tavsiye ederim şu anda. Geçen herkes pişman oluyor. Ben de geçtim hoşuma gitmedi. Sıkıntıları var 2-3 ay daha bekle bence en azından

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
windows 10 da kalmanı tercih ederim windows 11 in bence daha eksikleri vardır en iyi 10 da kalman boşver :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
şöyle söyleyim sistem gereksinimleri üstünde olduğunda windows 11 gerçekten çok iyi performanslı şekilde çalışıyor win 11 tüm sistemi çok iyi kullandığı için düşük sistemlerde ise herşeyi kullanmaya çalıştığında çok performanslı olmuyor açıkcası

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Biraderim Win 11 kullanıyorum, o kadar pişmanım ki anlatamam.
Kurmaya çalıştığım şeyler doğru düzgün kurulmuyor bak en basiti bu.
+ olarak artık win 10 a geçiş yapamıyorum win 11 rezilliktir.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kanka güncellemeyi bekle çünkü senin gibi yapanların bazıları pc leri hata verip duruyodu

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Windows 11'in biraz oturmasını beklemeni tavsiye ederim. Sistemin minimum gereksinimleri karşılamıyor dese bile yükleyip deneyebilirsin.

0ccx
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
@weshnoF Yüksek bir pc falan toplamana gerek yok, işlemcinin TPM 2.0'i desteklemesi lazım büyük ihtimalle bu sebeple uyarı alıyorsun. Bios ayarlarında deaktiftir kuvvetle muhtemel. Bana anakart marka modelini, işlemci modelini ve sistem gereksinimlerini karşılamıyor ekranı çıkan yerin SS'ini atabilirsen yardımcı olabilirim.

Edit;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu linkteki programı kurup SS'ini de atabilirsin daha kolay olur senin için

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
win11 e geçme kardeşim sıkıntılı geçen arkadaşlarımda pişman ve win11 i kurduğumdan beri oyunlarda fps drop yiyorum

Üye
3 HİZMET YILI
Ghost spectre adlı işletim sistemi yapan birisi var. Arka plandaki gereksiz bütün Windows uygulamalarını siliyor. Biraz araştırmanı öneririm Windows 10 da onu kullanıyordum şimdi Windows 11 sürümüne geçtim çok memnunum.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
win 11 pişmanlıktır o sorunun sebebi anakart ile ilgili diye hatırlıyorum google sorsan çoktan çözüme ulaşmıştın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
pingimde herhangi bi değişme olmadı ama fps biraz düştü

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bence win 11 geçile bilinir şuan. Evet ilk hali biraz fazla sorunluydu fakat şuan aldığı büyük güncellemeler sayesinde iyi çalışıyor, en azından bende öyle

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum geçmek istiyorsan tercih senin fakat Windows 11'de altyapı olarak güncelleme desteğinde bir takım eksiklikleri var ve ayrıca hile kullanmak istiyorsan Windows 11'de kullanamazsın, Microsoft Windows 11'de güncelleme desteğini tam olarak daha oturtamadı.
Bende Windows 11'i denedim fakat Windows 11'e geçmeye biraz daha zaman gerektiğini düşünüyorum.
Windows 10'da kalmak daha mantıklı şimdilik.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bence kurma ben çok başarılı bulmuyorum FPS düşürdüğünü söylüyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kardeşimmin desteklemiyorken kuramazsın diye biliyorum ya da kurarsan büyük ihtimal PC çökermin sistemini destekleyen parçalarla değiştirebilir ya da toplayabilirsin.

poneglyph
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
4 HİZMET YILI
Nedir bu Windows 11 baltalaması hâlâdır anlamış değilim. İşletim sistemi gayet güzel çalışıyor, bir çok yeni teknoloji ile birlikte geliştirilmiş, çok başarılı bir iş. Konuya gelecek olursak, işlemcinin TPM 2.0 desteklemesi gerekiyor tabi bunun yanında başka şeylerde var.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu program ile bilgisayarın Windows 11 ile uyumlu olup olmadığını kontrol edebilirsin.

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Oyuncular için gerek yoksa boşuna Windows 11 kurmayın. Windows 10 kalabilirsin. Ofis ve sosyal medya için Windows 11 kurabilirsiniz.
Windows 11 sistem gereksinimleri karşılayan laptopum Windows 10 kullanıyorum.

Windows 11 ve Windows 10 arası performans testinde büyük fark yok.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kankam 11'deyim gereksiz hataları var FPS olarak da aman aman bir farkı yok 10'da kalman daha iyi olur.

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Pişman neden tam bir ayrıntılı açıklama yazmadın. Oyuncular için Windows 10 kullanmanız tavsiyemdir. Ofis, sosyal medya ve geliştiriciler için gerekirse Windows 11 kurabilirsiniz. Son sürüm ve stabil Windows 11 sürümde yenilenmiş uygulamalar, Android desteği, Linux altyapısı geliştirilmiş, vb.. birçok özellikleri bulunmaktadır.
İlk stabil yayınlanan Windows 11 sürümü Windows 10'e göre performans büyük fark yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...