Windows 11'in Bilinmeyen Çıkış Hikayesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
W11 yüklemeyi planlıyorum hikayesini beğendim ama performansı etkiler diye korkuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
forumda böyle güzel kaliteli içerikler görmek güzel ellerinize sağlık

天使
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Guzel hazirlanmis okunabilirligi surdurten bir konu elinize saglik

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
win 11 bence gayet iyi yapmış microsoft ama oyunlarda fln bazılarını deşteklemiyor yada bende hata veriyor anlamadım ama neticede gayet iyi ellerine sağlık güzel konu.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Emek verip böyle bir şey hazırlamanız çok takdir edilesi bir durum. Hikaye anlatımı vs. de bence çok başarılı. Teşekkürler, eline meğine sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bilgisayarımda hashtag yani diyez işareti yapılmıyor. Bütün işaretler oluyor sadece o olmuyor. Bazen işareti yazıyor bazende dakikalarca tuşa basmama rağmen olmuyor.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sorunu olduğunu düşünüyorum.
sayarcıya gittim adam ben hayatımda böyle bir şey görmedim diyor. Nasıl çözebilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Windows 11, yada Windows Deag Pro'mu Demeliyim?, İşte Windows 11'in herkes tarafından bilinmeyen çıkış hikayesi.

HOŞGELDİNİZ

Lololop önce sizi moda sokuyoruz;

Bildiğiniz gibi Windows 10 2015 yılından buyana Microsoft'un en iyi dijital işletim sistemiydi.
Sadece ondan biraz daha iyi olanı, Hayır iyi olanı değil sadece kenarları ovalleştirilmiş, geliştirilmiş iconlar, ve diğer ufak değişiklikler ile Windows 10'un yerine geçen Windows11.

Ekli dosyayı görüntüle 79624

Tarihler 2016'yı gösteriyordu bir microsoft windows geliştiricisi Windows 10'un güncellemelere boğup çok görevli bir sistem haline getireceklerini söylemişti. Tam olarak şu şekilde;
"Windows 10 Bizim Son Çağ'ımızdır Güncellemelere Boğacamız Tek Ve Son Versiyon'umuzdur"
Peki Ne Değişti ?

Microsoft çalışanları 2019 yılında Windows Deag Pro isimli yeni bir işletim sistemi planı kurmuşlardı. Amaçları Dizüstü bilgisayarlarında ve tablet bilgisayar alanında işlevlendirilmesiydi.
Herkes uğraşmaya ve çabalamaya başladı, herkes bu işletim sistemine birşeyler ekliyor hiçbirşey eksik kalmıyordu.
Proje sahibi 2020 yılının sonunda birşey farketti. Windows Deag Pro, Windows 10'dan çok daha kalın enseli bir görünüme sahip olmuştu.
Tasarım okadar hoş gözüküyorduki Microsoft bunun yeni bir Windows projesi olduğunu düşündü. Windows Deag Pro'nun bu görünüme ve kapasiteye sahip olabileceğini düşünmemişlerdi.

Ekli dosyayı görüntüle 79625

İşler amacından sapmıştı altyapısı,zemini,çalışma sistemi,mödülleme parametremeleri herşeyiyle Windows 10'dan kopyalanmıştı bu yeni işletim sistemi.
Ardından okadar güzel görüldüğünü düşünen yönetim kurulu bunu piyasaya yeni bir ürün olarak sunmaktan çekinmedi.
Üst düzey işletim sistemi geliştiricileri olaya el atarak Windows 10 ve Windows Deag Pro'yu çorba yapıp Windows 11'i elde ettiler.

Windows 10 bizim son versiyonumuz diyen Microsoft'tan Windows 11'in büyük ihtişamı ile hazırlanmış işletim sistemi fragmanı;

Ekli dosyayı görüntüle 79623

Tipini sevdiğimin logosunu sadece yüzümüze çevirmişler okadar :D

Sizlerin Windows 11 İle İlgili Düşünceleriniz Neler? Sizce Microsoft Verdiği Sözü Neden Bozdu?

Writted by @BaBOR873296

Bence 10 daha iyi, 11 sürümüne alışmak zor olacak.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Windows 11, yada Windows Deag Pro'mu Demeliyim?, İşte Windows 11'in herkes tarafından bilinmeyen çıkış hikayesi.

HOŞGELDİNİZ

Lololop önce sizi moda sokuyoruz;

Bildiğiniz gibi Windows 10 2015 yılından buyana Microsoft'un en iyi dijital işletim sistemiydi.
Sadece ondan biraz daha iyi olanı, Hayır iyi olanı değil sadece kenarları ovalleştirilmiş, geliştirilmiş iconlar, ve diğer ufak değişiklikler ile Windows 10'un yerine geçen Windows11.

Ekli dosyayı görüntüle 79624

Tarihler 2016'yı gösteriyordu bir microsoft windows geliştiricisi Windows 10'un güncellemelere boğup çok görevli bir sistem haline getireceklerini söylemişti. Tam olarak şu şekilde;
"Windows 10 Bizim Son Çağ'ımızdır Güncellemelere Boğacamız Tek Ve Son Versiyon'umuzdur"
Peki Ne Değişti ?

Microsoft çalışanları 2019 yılında Windows Deag Pro isimli yeni bir işletim sistemi planı kurmuşlardı. Amaçları Dizüstü bilgisayarlarında ve tablet bilgisayar alanında işlevlendirilmesiydi.
Herkes uğraşmaya ve çabalamaya başladı, herkes bu işletim sistemine birşeyler ekliyor hiçbirşey eksik kalmıyordu.
Proje sahibi 2020 yılının sonunda birşey farketti. Windows Deag Pro, Windows 10'dan çok daha kalın enseli bir görünüme sahip olmuştu.
Tasarım okadar hoş gözüküyorduki Microsoft bunun yeni bir Windows projesi olduğunu düşündü. Windows Deag Pro'nun bu görünüme ve kapasiteye sahip olabileceğini düşünmemişlerdi.

Ekli dosyayı görüntüle 79625

İşler amacından sapmıştı altyapısı,zemini,çalışma sistemi,mödülleme parametremeleri herşeyiyle Windows 10'dan kopyalanmıştı bu yeni işletim sistemi.
Ardından okadar güzel görüldüğünü düşünen yönetim kurulu bunu piyasaya yeni bir ürün olarak sunmaktan çekinmedi.
Üst düzey işletim sistemi geliştiricileri olaya el atarak Windows 10 ve Windows Deag Pro'yu çorba yapıp Windows 11'i elde ettiler.

Windows 10 bizim son versiyonumuz diyen Microsoft'tan Windows 11'in büyük ihtişamı ile hazırlanmış işletim sistemi fragmanı;

Ekli dosyayı görüntüle 79623

Tipini sevdiğimin logosunu sadece yüzümüze çevirmişler okadar :D

Sizlerin Windows 11 İle İlgili Düşünceleriniz Neler? Sizce Microsoft Verdiği Sözü Neden Bozdu?

Writted by @BaBOR873296

Böyle bir hikayesi olduğunu bilmiyordum :D

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Vay be bilgilendirme için sağ ol dostum win 11 oyun fps bakımından cidden çok iyi öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Böyle bir hikayeyi dinlemek güzeldi teşekkürler

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
gerçekten ilgi çekici bir konu ve bu konu için teşekkürler ama win 11 bi türlü ısınamadım ben bi olmamışlık hissi var

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Gerçekten güzel bilgilendirme olmuş elinize sağlık. Windwos 11 şu ana kadar en çok sevdiğim sürüm oldu diyebilirim. UI tasarımı gerçekten çok güzel tasarlanmış ve aynı zamanda da bir o kadar da hafif. Driverlar konusunda bazen sorunlar yaşanabiliyor ama onun haricinde kullanışlı benim düşünceme göre.

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Win 11 hakkında bilgilendirme yaptığınız için sağolun hocam yeni bilgiler ögrendik sayenizde

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
windows 11 henüz yüklemedim ama yüklemeyide düsünmüyorum ama hikaye güzelmiş beğendim:pooh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...