Kardeşim win11 e geçmemeni tavsiye ederim şu anda. Geçen herkes pişman oluyor. Ben de geçtim hoşuma gitmedi. Sıkıntıları var 2-3 ay daha bekle bence en azından
şöyle söyleyim sistem gereksinimleri üstünde olduğunda windows 11 gerçekten çok iyi performanslı şekilde çalışıyor win 11 tüm sistemi çok iyi kullandığı için düşük sistemlerde ise herşeyi kullanmaya çalıştığında çok performanslı olmuyor açıkcası
Biraderim Win 11 kullanıyorum, o kadar pişmanım ki anlatamam.
Kurmaya çalıştığım şeyler doğru düzgün kurulmuyor bak en basiti bu.
+ olarak artık win 10 a geçiş yapamıyorum win 11 rezilliktir.
@weshnoF Yüksek bir pc falan toplamana gerek yok, işlemcinin TPM 2.0'i desteklemesi lazım büyük ihtimalle bu sebeple uyarı alıyorsun. Bios ayarlarında deaktiftir kuvvetle muhtemel. Bana anakart marka modelini, işlemci modelini ve sistem gereksinimlerini karşılamıyor ekranı çıkan yerin SS'ini atabilirsen yardımcı olabilirim.
Ghost spectre adlı işletim sistemi yapan birisi var. Arka plandaki gereksiz bütün Windows uygulamalarını siliyor. Biraz araştırmanı öneririm Windows 10 da onu kullanıyordum şimdi Windows 11 sürümüne geçtim çok memnunum.
Bence win 11 geçile bilinir şuan. Evet ilk hali biraz fazla sorunluydu fakat şuan aldığı büyük güncellemeler sayesinde iyi çalışıyor, en azından bende öyle
Dostum geçmek istiyorsan tercih senin fakat Windows 11'de altyapı olarak güncelleme desteğinde bir takım eksiklikleri var ve ayrıca hile kullanmak istiyorsan Windows 11'de kullanamazsın, Microsoft Windows 11'de güncelleme desteğini tam olarak daha oturtamadı.
Bende Windows 11'i denedim fakat Windows 11'e geçmeye biraz daha zaman gerektiğini düşünüyorum.
Windows 10'da kalmak daha mantıklı şimdilik.
Kardeşimmin desteklemiyorken kuramazsın diye biliyorum ya da kurarsan büyük ihtimal PC çökermin sistemini destekleyen parçalarla değiştirebilir ya da toplayabilirsin.
Nedir bu Windows 11 baltalaması hâlâdır anlamış değilim. İşletim sistemi gayet güzel çalışıyor, bir çok yeni teknoloji ile birlikte geliştirilmiş, çok başarılı bir iş. Konuya gelecek olursak, işlemcinin TPM 2.0 desteklemesi gerekiyor tabi bunun yanında başka şeylerde var.
Oyuncular için gerek yoksa boşuna Windows 11 kurmayın. Windows 10 kalabilirsin. Ofis ve sosyal medya için Windows 11 kurabilirsiniz.
Windows 11 sistem gereksinimleri karşılayan laptopum Windows 10 kullanıyorum.
Windows 11 ve Windows 10 arası performans testinde büyük fark yok.
Pişman neden tam bir ayrıntılı açıklama yazmadın. Oyuncular için Windows 10 kullanmanız tavsiyemdir. Ofis, sosyal medya ve geliştiriciler için gerekirse Windows 11 kurabilirsiniz. Son sürüm ve stabil Windows 11 sürümde yenilenmiş uygulamalar, Android desteği, Linux altyapısı geliştirilmiş, vb.. birçok özellikleri bulunmaktadır.
İlk stabil yayınlanan Windows 11 sürümü Windows 10'e göre performans büyük fark yok.