Onaylı Üye
Merhaba ben windows 7 kullanıyorum sitedeki yörüngelerden bilgisayarımı windows 10a yükseltirsem performansda düşüş yaşar mıyım bilgisayarım yeteri kadar iyi degil çünkü teşekkürler şimdiden
Bütün özelliklerini paylaşsan daha iyi olurdu sorunu cevaplayabilmemiz için. En basit olarak ssd kullanmıyorsan hiç win 10'a bulaşma performans düşüklüğünü hissedersin.Merhaba ben windows 7 kullanıyorum sitedeki yörüngelerden bilgisayarımı windows 10a yükseltirsem performansda düşüş yaşar mıyım bilgisayarım yeteri kadar iyi degil çünkü teşekkürler şimdiden
sanmıyorum optimize ederMerhaba ben windows 7 kullanıyorum sitedeki yörüngelerden bilgisayarımı windows 10a yükseltirsem performansda düşüş yaşar mıyım bilgisayarım yeteri kadar iyi degil çünkü teşekkürler şimdiden
ben win 10 lite kullanmıştım şimdi win7ye geçtim oyun için en iyisi bu diyebilirim sistemi güçlü olmayanlar içinMerhaba ben windows 7 kullanıyorum sitedeki yörüngelerden bilgisayarımı windows 10a yükseltirsem performansda düşüş yaşar mıyım bilgisayarım yeteri kadar iyi degil çünkü teşekkürler şimdiden