Windows 7 format diskte boş alan yok hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Windows 7 işletim sistemi kullanıyorum. Format atmak isterken " Sistem biriminde gereken miktarda boş alan olmadığından kurulum varolan sistem bölümünü kullanamadı." sorunuyla karşılaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Boş yorum yapacak arkadaşlar örneğin; youtube'dan izle yaparsın, google'a yaz gibi boş yorumda bulunacak arkadaşlar yazmasın.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
dostum format atmayı denerken derken hangi aşamada bu hatayı aldığını daha ayrıntılı atlatırsan sana yardım edebilmek için elimden geleni yapacağım

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sanırsam normal format atmak istediğinden dolayı pc c diskine win old dosyası yapmaya kalmış bunun içinde windows un kurulu olduğu yerde alan arıyor gibi yani win 10'a geçiş yapacağın için win 7 yi yedeklemeyi seçmiş olabilirsin win 10 format sistemi de win 7 yi win old. Dosyası olarak yedeklemeye çalışıyor gibi geldi bana
Formatı flash bellekten mi atıyorsun yoksa normal setup kurulumu yapıp yükseltme yapmaya mı çalışıyorsun ?

Hatasız kul olmaz
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
yanlış attmışın

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kankam format değilde yedekleme yapmıssın sen eskiden bu hatayı bende yapuyordum mesela win 7 format atacaksın disk seçtiriyor orda silmen lazım yedeklersen sıkıntı format değil o pcnin üstüne tekrar windows yuklemis gibi oluyorsun

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
uygulamalarnı yedekle gerekli şeyleri tekrardan at düzelir

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Diskte kuruluma başlamadan önce diski formatlamalısınız ve bu adım disk seçim aşamasına geldiğinizde kullanılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...