derken ?Aga driveri olmasi lazim bizim komsu yapiyordu sanki gordum
lenovo invalid yazıyorAnakart modelini söyle driver yollayayım
yaptım lenovo yazıyor invalid yazıyorEkli dosyayı görüntüle 15840 Şu konumdan bakıp söylesene sana zahmet
derken anlamadım ?!?!*!?Bende ağ bağdaştırıcınız için bir sürücü yükleyin diyor???
Bende de aynı sorun var yapabildin mi sen?derken anlamadım ?!?!*!?
Benim PC Toshiba Pwwbe ama@Anaxinomus yaptım sorunuBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapşunu indir flashla pcne at kur düzeliyor
Driver Bosster internet aracılığı ile güncelleyen bir program değil mi? Ağ bağlantısı sorunu alan biri için bu önemsiz ?Arkadaşına, komşunun oğluna git ya da bilgisayarcıya git, "Abi flash belleğe Driver Booster setupunu atar mısın." de. Sonra eve git flashı tak programı kur sonra driverları yükle.
Bu yöntemi ben hep yapıyordum windows 7 kullanıyorken. Bu arada windows 7 desteğini 14 Ocak 2020'de sona erecekmiş, inanmayan buBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbakabilir.
Adamın laptopsa laptopuna kabloyu takar, devam eder, ben kablolu denedim oldu.Driver Bosster internet aracılığı ile güncelleyen bir program değil mi? Ağ bağlantısı sorunu alan biri için bu önemsiz ?
kardeşim sorun şu kabloda çalışmıyor kablo takıncada olmıyor benim sorunumu @Mr_BrooS çözdüAdamın laptopsa laptopuna kabloyu takar, devam eder, ben kablolu denedim oldu.