dostum bilgisayarı çok kastırıyor i5 5200u işlemci 12 gb ram geforce 920m ekran kartı ile lelde 60 fps alıyorum fight girince 40 falan düşüyorwindows 7 yapma 10 kalsın
ürün anahtarım yok crackli versiyonlarını indirdimKurulum dosyalarınız zarar görmüş olabilir. Windows 7 ürününüzü geçerli ürün anahtarınızla tekrardan indirerek kurulum yapmayı denediğinizde durum nedir ?
peki yazma programınız rufus ılemı yazıyorsunuzdostum bilgisayarı çok kastırıyor i5 5200u işlemci 12 gb ram geforce 920m ekran kartı ile lelde 60 fps alıyorum fight girince 40 falan düşüyor
Post automatically merged:
ürün anahtarım yok crackli versiyonlarını indirdim
benim dosyalarım mı yoksa indirdiğim dosya mı zarar görmüşdosyaların hasar görmüş temiz bir format usb-cd ile tekrar format atın
hayır usb to iso programı ilepeki yazma programınız rufus ılemı yazıyorsunuz
senin kurduğunda hata varbenim dosyalarım mı yoksa indirdiğim dosya mı zarar görmüş
sağlam bir site bulamadım 2-3 siteden indirdim yine aynı hatayı aldım hepsindeyeni bir windows 7 dene crackliler bazn sorun oluyor
fullprogramlar indir baktın mısağlam bir site bulamadım 2-3 siteden indirdim yine aynı hatayı aldım hepsinde
ben hep normal sitelerden indirdim acaba microsoft orjinal sitesinden indirip kurabilir miyim yoksa key ister misenin kurduğunda hata var
deneyeceğimfullprogramlar indir baktın mı
ben ordan kurdum şuan kullanıyorum
key isterben hep normal sitelerden indirdim acaba microsoft orjinal sitesinden indirip kurabilir miyim yoksa key ister mi
bu mbr ve gbt olayına nasıl bakacağımdostum rufus kullanarak dene link veremiyorum youtubede güvenlilir bir kullanıcı vardı tum ıso dosyaları saglam oynanmamış 2. kural olarak da diskin mbr mi gbt mi ona bak rufus da ona göre seçim yaparak formatı at bir çok kişi mbr gbt olayını atlıyor
hayır bunu nasıl yapabilirim ?bios ayarlarını kontrol ettin mi?
aygıt yöneticisi>disk sürücülerinden diskine sag tıkla özellikler >birimler> doldur bölümleme stilinde ana yükleme kaydı ( ) içinde mbr yada gbt yazar rufusdada once dosyayı sonra yazdırmak ıstedıgın bellegi sectıgınde bıraz allta gbt yada mbr yazar dıskın hngısıyse onu yazdır flas bellegınebu mbr ve gbt olayına nasıl bakacağım
Post automatically merged:
hayır bunu nasıl yapabilirim ?
bunu buldum ama müsaitsen sana bir sorum daha olacakaygıt yöneticisi>disk sürücülerinden diskine sag tıkla özellikler >birimler> doldur bölümleme stilinde ana yükleme kaydı ( ) içinde mbr yada gbt yazar rufusdada once dosyayı sonra yazdırmak ıstedıgın bellegi sectıgınde bıraz allta gbt yada mbr yazar dıskın hngısıyse onu yazdır flas bellegıne
tabi buyrunbunu buldum ama müsaitsen sana bir sorum daha olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?