Windows 7 ve Windows 8.1 tarih oluyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Alıntıdır Arkadaşlar Windows 7 Kullanıyorum Hayla XP Geccem.

[font=pt_sansregular][font=pt_sansbold_italic]Yakın bir zamanda 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
'un eski 
 sistemlerine sahip PC'ler tarih olacak.[/FONT]
[/FONT]

[font=pt_sansregular]
'un birçok kullanıcı tarafından en çok ilgi gören işletim sistemlerindenWindows 7 ve görece daha az popüler olan 
.1'le çalışan bilgisayarların üretimi 31 Ekim 2016 itibariyle durdurulacak. Söz konusu hamlenin
'ye sunulan desteğin artık yavaş yavaş sona ermesiyle birlikte geldiğini söyleyebiliriz. Zira 2015'in başı itibariyle ana desteği kaybeden 
 7, resmi olarak 2020'nin başında artık 
 tarafından desteklenmeyecek.

açısından aslında söz konusu işletim sisteminin cihazlarda ön yüklü olarak gelmediği biliniyor. Diğer yandan Microsoft söz konusu sürümün Professional edisyonu için bu üretimlere 31 Ekim 2016'ya kadar süre tanıdı.

[/FONT]
Diğer yandan Windows'un bu eski sürümlerinin yüklü olarak yer aldığı makineleri edinmenin halen bazı yasal yolları da mevcut olacak. Bununla birlikte 
'la gelen cihazları da daha önceki sürümlerle çalıştırmak mümkün.[font=pt_sansregular]Örneğin Windows 10 Pro'yla gelen her cihaz, 
 Pro ya da Windows 7 Professional işletim sistemlerine döndürülebiliyor ve Microsoft bu sürümlere destek vermeyi sürdürecek. Kullanıcıların bunun için yapması gereken, istedikleri Windows sürümünün yükleme medyasını kullanmak ve bu sistemi manuel olarak aktive etmek.[/FONT]

• Diğer yandan custom image'lardan yararlanarak da eski Windows sistemlerini kullanmak mümkün olacak. Ayrıca OEM System Builder'ı sipariş eden küçük PC üreticileri de bu eski Windows'larla çalışan yeni PC'leri üretmeye ve satmaya devam edebilecek.

He burns at the center of time
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Windows 10 çıkmasaydı nolcaktı aq

windows çıkmasaydı yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...