- Yasaklandı
Bu yolu denedim fakat yine düzelmedi varmı başka yöntem ?1-Ağ ve Paylaşım Merkezini aç
2- Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir aç
3- Orda Kablosuz Ağ Bağlantısı var
Belki devre dışı 2 kere tıkla veya sağ tıklayıp etkinleştir
Bunu da denedim fakat olmadıLaptopsa fn e basılı tut wifi işareti olan tuşa bas (benimki f3 de mesela).
Yanlız benim kablosuz wifi görmüyor bu yöntemi demeden de açılmaz önce wifi açılması gerekiyor sürekli çarpı var ne denedimse düzelmiyor192.168.2.1 - 192.168.1.1 yaz eğer modem arayüzü açılıyorsa sorun modemde değildir. Açılmıyorsa sorun modemdedir
Modemde değilse arkadaşların dediklerini yap. Modemde ise müşteri hizmetlerini ara. Arada sırada altyapı çalışmaları oluyor kısa süreli kesintiler falan oluyor
deıdgıı gıbı 192.168.1.1 yaz cıkyorsa sorun modemde degıldır192.168.2.1 - 192.168.1.1 yaz eğer modem arayüzü açılıyorsa sorun modemde değildir. Açılmıyorsa sorun modemdedir
Modemde değilse arkadaşların dediklerini yap. Modemde ise müşteri hizmetlerini ara. Arada sırada altyapı çalışmaları oluyor kısa süreli kesintiler falan oluyor
Elektronik aletlerde herşey olur dostum. Görüntü olarak çarpı olabilir ama nete girebilirsin mesela ? yaşadın mnı bilmem ama ben yaşadım. O yüzden bu yönetim söyledimYanlız benim kablosuz wifi görmüyor bu yöntemi demeden de açılmaz önce wifi açılması gerekiyor sürekli çarpı var ne denedimse düzelmiyor
Yanlız şu an wifi göstermediği için hiç bir wifi ye bağlı değil arayüze girmiyor yaniElektronik aletlerde herşey olur dostum. Görüntü olarak çarpı olabilir ama nete girebilirsin mesela ? yaşadın mnı bilmem ama ben yaşadım. O yüzden bu yönetim söyledim![]()
Driver sorunludur o zaman bilemiyorum driver cd si varsa kur yoksa telefona indir pc ye kurYanlız şu an wifi göstermediği için hiç bir wifi ye bağlı değil arayüze girmiyor yani
Tmm dır deneyeceğimDriver sorunludur o zaman bilemiyorum driver cd si varsa kur yoksa telefona indir pc ye kur