Windows 7 ye geri dönmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kısa bir süre önce(1gün) windows 10 yükledim fakat arada çok takılıyor ve bazı oyunları çalıştırmıyor geri windows 7 ye nasıl döndürebilirim?

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Windows 10 bu bilgisayarı sıfırla seçeneği bölümünde win7 geri dönüş gibi birşey var denemedim fakat işe yarayabilir ama bana kalırsa en sağlıklısı usb-cd ile geri dönün en sağlıklısı.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Windowsu update ederek yüksele bilirsin ama format atmadan düşüremezsın :/

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "reportak47، post: 1815976، member: 2088537"]
Windows 10 bilgisayarı sıfırla seçeneği bölümünde win7 geri dönüş gibi birşey var denemedim fakat işe yarayabilir ama bana kalırsa en sağlıklısı usb-cd ile geri dönün en sağl.
[/اقتبس]
Post automatically merged:
a.PNG

öyle bir seçenek yok

TOLGA
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kısa bir süre önce(1gün) windows 10 yükledim fakat arada çok takılıyor ve bazı oyunları çalıştırmıyor geri windows 7 ye nasıl döndürebilirim?
Laptop mu kullanıyorsun pcmi format yoluyla veya pcyi yeniden başlat Lshift tusunda basılı tut başlatmadan önce orada eski sisteme geri dön seçeneği olmalı

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Windows 7 iso indir sonra youtubede hdd den format atma videoları var onları deneyerek at.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
win 7 ye geri dönüşünde bazı driverların çalışmayabilir ama

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
en kolay ve basit yolu tekrar windows yediye format atmak

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
işte onu nasıl yapacağım ?
güvenli sitelerden flasha veya dvdye programları yükleyip pc kapatıp flashı veya dvd takıp d veya c diskine kurmalısın bi kaç onay yerleri gelip onları onaylayacaksın ve bilgisayarın için ses dosyaları vinrar ve sana ne lazımsa yüklersin bu şekil iyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
tekrar format atarak gecebilirsin daha iyi ve sağlıklı olur

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
benım tercıhımde wındows 7 gayet kullanımı guzel oburlerının kullanımı bana cok zor gelıyo

Eclipse Team Developer
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Windows 7'ye kesinlikle dönmemelisin Windows 10 bazı cihazlar için ağır bir işletim sistemidir
Sana tavsiyem temiz bir şekilde Windows 8.1 home kurman hem güncel hemde gayet hafif bir sisteme kavuşursun bu sayede

Ek olarak: Asla KMSPico gibi uygulamalar ile lisanslama yapma windowsun resmi sitesinden 8.1 isosunu indirip kurulumu yap ve aşşağıda bıraktığım konu üzerinden sınırsız ve programsız etkinleştirme yap
https://memoryhackers.org/konular/windows-tum-surumler-programsiz-etkinlestirme.108868/

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Windows 7'ye kesinlikle dönmemelisin Windows 10 bazı cihazlar için ağır bir işletim sistemidir
Sana tavsiyem temiz bir şekilde Windows 8.1 home kurman hem güncel hemde gayet hafif bir sisteme kavuşursun bu sayede

Ek olarak: Asla KMSPico gibi uygulamalar ile lisanslama yapma windowsun resmi sitesinden 8.1 isosunu indirip kurulumu yap ve aşşağıda bıraktığım konu üzerinden sınırsız ve programsız etkinleştirme yap
https://memoryhackers.org/konular/windows-tum-surumler-programsiz-etkinlestirme.108868/
KMSPico ne gibi zararı varkı ben önceden kullanmıştım ama pek bir şey farketmemiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...