Windows 8.1 uyumluluk sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaşlar selamlar sistemim iyi fakat ben windows 8.1 daha çok seviyorum ve kurmak istiyorum fakat ben kardeşime kurdum geçen hafta kurarken amd sitesinden ekran kartı driveri indiriken amd sitesinde 8.1 için kardeşimin ekran kartı sürücüsü yoktu ama driver booster sayesinde kurduk ve sorunsuz çalışıyor.
aynı durum bende de var amd sitesinde rx 560x driveri yok. ama driver booster ile falan kurulabiliyor ve sorunsuz çalışıyor sizce kurayım mı ? onda bir sorun olmadı bende de olacağını düşnmüyorum ve neden sitesinde driveri yok 8.1 in aslında var ama sitesinde yok anlayamadım bir türlü windows 7 nin bile var ama 8.1 in yok sizce neden böyle ?

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
amd driverlerden ekran kartını bul driverini indirirsin.

Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
g
amd driverlerden ekran kartını bul driverini indirirsin.
güzel kardeşim yorum yapmak için yorum yapmayın. driverlar arasından ekran kartını bulmayı 8 yaşında ki çocuk da yapar benim sorunumu oraya yazmışım bir kaç defa daha okursan anlayacağını düşünüyorum tabi mümkün ise.

seytanazaptabayfikretnoktakom
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
g

güzel kardeşim yorum yapmak için yorum yapmayın. driverlar arasından ekran kartını bulmayı 8 yaşında ki çocuk da yapar benim sorunumu oraya yazmışım bir kaç defa daha okursan anlayacağını düşünüyorum tabi mümkün ise.
terslemene gerek yok benim bildiğim amd win 8.1 desteğini kesti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...