Windows admin yetkisi nasıl alınır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafası kendinden bile güzel
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
PC'yi sıfırladım fakat adminstrator bir hesabım olmasına rağmen şöyle bir hata ile karşılaşıyorum
1608869198773.png

bundan öncede trustedinstaller size izin vermelidir diyordu..

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
1. Open "Management Tools" in the start menu of win10 Professional Edition

2, double-click the "Computer Management" program in the management tool interface,

3, then expand "system tools-local users and groups-users" in turn, double-click the "Administrator" item in the account list on the right,

4. In the pop-up property setting window, uncheck "Account is disabled".

5. Then we log out the current account and restart to see if we can log in as an administrator,

After completing the above steps to obtain administrator rights, the user can manage other accounts in the system and set up specific programs in the system to be restricted to administrators.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Hatta kendinize güveniyorsanız direk bu hesap ile bilgisayarınızı kullanabilirsiniz. Administrator hesabını aktif(görünür) hale getirmek için: Başlat menüsünü açın. cmd yazdıktan sonra karşınıza gelen sonuca sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır"ı seçin ve yetkiyi onaylayın.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bu gibi durumlarda benim yaptığımı yapıp video izleyerek yapmayon direk yazilimciya çünkü içinde kurtaramayacagin belge ve dokümanlar olabilir uzulmeni istemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...