Windows defender açamıyorum acil yardıma ihtiyacım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bilgisayar formatlamanı öneririm bendede o sorun vardı formatlayarak çözdüm.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bendede Aynı Sorun Olmuştu Virüs İndirmişim Bilmeden AVAST Virüs Programını Yükledim Komple Sildi Virüsleri Ve Defender Açıldı.
Post automatically merged:

Ama Formatı Öneririm Virüs Programları ne kadar iyi olsada içim rahat etmiyor benim format attım ben sonradan

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
öncelikle aynısı bendede oldu bilgisyarcıya götür sakın virüsten fotoğraflar gitti geri getirin de o halleder ama sakın sakın format atma foto dosyalarını fln silme

Yakarım
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Defenders Conturoler İndir Kendi Açıyor Şİmdiden HAyırlı Olsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Dostum google'da biraz araştırma yaparsan .exe dosyaları var açmayı bilmeyenler için tek tuş ile açabiliyorsun " Windows Defender Açma Programı " diye google veya youtube'da araştırırsan kolayca çözüme ulaşabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Windows Defender'ı bulun ve buradan etkinleştirin sorun düzelecektir ben de öyle yaptım

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Sistemi bir kaç kere restartlayıp, karşına gelen mavi hata ekranında onarım kısmını deneyebilirsin. Belki bir faydası dokunur.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka 2 ihtimal var
1 - ya sen güzel bir virüs yedin
2 - bir uygulama windows defender ı kapattı veya kısıtladı
eğer 1. ihtimalse acıma pc format at eğer 2. seçenekse internette windows defernder açmak için regedit dosyaları olur 1 isini indir sonra onu çalıştır regeditden defender ı açıcak

Üye
5 HİZMET YILI
Sizin durumunuzda, bazı kötü amaçlı yazılımlar Windows 10'unuza zarar vermiş gibi görünüyor, yerel uygulamanın bozulduğu noktaya kadar, bu gibi durumlarda Windows'un geri yüklenmesini öneriyoruz, size daha fazla güvenlik sağlayacak ve bilgileri tekrar almanıza izin verecek. En son güncellemeler, ilk durumda, arkadaşın Windows Defender'ın mükemmel çalışıp çalışmadığını tam olarak doğrulaması gerektiği, aşağıda, arkadaşın bu sorunu çözmek için nasıl ilerlemesi gerektiğini ekranlara bırakıyorum.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Aynısı başıma geldi kesinlikle format atman gerekiyor kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...