Uzman Üye
arkadaşlar windows defender gerçek zamanlı korumayı kapatığımda 10 15 dk sonra geri açılıyor bunu sonsuza kadar kapatmayı bilen varmı?
keşke olsa her hile açışımda kapatmaktan bıktımcözümü yok diye biliyorum
youtubede onla alakalı bir video var izlemeni tavsiye ederim link paylaşmak serbestse atabilirim burdanarkadaşlar windows defender gerçek zamanlı korumayı kapatığımda 10 15 dk sonra geri açılıyor bunu sonsuza kadar kapatmayı bilen varmı?
link serbest mi bilmiyorum ama atsanız iyi olur teşekkür ederimyoutubede onla alakalı bir video var izlemeni tavsiye ederim link paylaşmak serbestse atabilirim burdan
işe yaradı mı zaman geçince bakıcam saolunRegedit den temelli kapatabilirsin
regedit | HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Windows Defender konumuna gel boşluğa sağ tıkla Yeni > Dword (32bit) value ye tıkla Value name kısmına DisableAntiSpyware yaz ve Değerini 1 yap 0 yaparsan açmış olursun 1 yaparsan kapamış olur
bu şekilde hata alırsan Gpedit.msc ile de yapılabiliyor
Tekrar açılıyor dostum açılmama gibi bbir sorun görmedim ben programda saat gibi çalısıyorDefender kontrolle kapatırsın ama bir daha açamassın
ben açmaya denemiştim de olmamıştıTekrar açılıyor dostum açılmama gibi bbir sorun görmedim ben programda saat gibi çalısıyor
♦♥♥♥♦
Aç kapayı rahat yapıyor dostum tıkır tıkır çalısiyorben açmaya denemiştim de olmamıştı![]()
bendede aynı şekilde hile acarken kapatıyorum 1 gün sonra yine aynı şeykeşke olsa her hile açışımda kapatmaktan bıktım
bende çok güvenli bulmuyorum sadece herzaman kapatmaktan bıktımFull kapatmanı tavsiye etmem :