DeadRabbit
Uzman Üye
windows defender sürekli anti virüs koruma bilgileri alınıyor yazıyor giremiyorum yardım !!!!
maalesef durdurulamıyor denedim onuHizmetlerden windows defender yeniden baslat ve windows updateden güncellemelerini yap duzelir.
kaspersky kurdum virüs taraması yapıyorum bakalım ne çıkacak olursa belirtirim buraya.Direkt olarak iptal eden bir program vardı. Aklıma gelirse özelden ulaşırım.
sıkıntı hiç bir şey yapılmaması zaten deniyorum bir şeyler,ekstra fikri olanlar yazsın onlarıda deniyecemDeaktif hale getirip tekrar aktif hale getirerel denemelisin
avast antivirüs işini görebilir.sıkıntı hiç bir şey yapılmaması zaten deniyorum bir şeyler,ekstra fikri olanlar yazsın onlarıda deniyecem
güelikl duvarını kapatmana gerek yok ben avast kullanıyorum avast indir kalkanları kapatıp denewindows defender yeniden baslat ve windows updateden güncellemelerini yap duzelir.
fakat bu zaten disable olarak varBaşlat regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender yolunu takip edip, sağ tık 32dword değeri oluşturup ismini "DisableAntiSpyware" yaparsan bir sorun kalmayacaktır.