windows defender sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Windows 10'da defender ayarlardan ve regeditten kapatmama rağmen arka planda çalışıp bilgisayarı kasıyor. Bununla ilgili çözümü olan var mı ?

Sadece Imakandi
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
hizmetlerden deneyebilirsin ben oradan devre dışı bırakıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bende aynı sorunu yaşadım ve AVG Virüs Koruma programını yükledim sağ alttan kapatıyorum virüs korumayı rahat rahat takılıyorum bilgisayar yeniden başladığı zaman tekrardan kapatıyorum en garanti yöntem diyebilirim bir değerlendir istersen.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bende aynı sorunu yaşadım ve AVG Virüs Koruma programını yükledim sağ alttan kapatıyorum virüs korumayı rahat rahat takılıyorum bilgisayar yeniden başladığı zaman tekrardan kapatıyorum en garanti yöntem diyebilirim bir değerlendir istersen.
avg yükleyince görev yöneticisinde " antimalware Service Executable " tamamen kapandımı arka planda çalışmıyorsa indirim hemen

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
game boster kur arkada ki bütün programları kapatma programı o

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Hizmetlerde bununla ilgili ayar vardı youtube yazıp videoları izlesene bunu anlatan bikaç kişi vardı

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
İnternette konuyla alakalı çözümü bulabilirsin dostum

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hitmetlerden denersen olur knk yt den bak istersen.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Windows 10'da defender ayarlardan ve regeditten kapatmama rağmen arka planda çalışıp bilgisayarı kasıyor. Bununla ilgili çözümü olan var mı ?
avg anti virüsü yükle hile açacağın zaman kapatırsın aksi halde defender hasar görüyor bununda çöüzü format oluyor

Üye
6 HİZMET YILI
avg antivirüsü bilgisayardan kaldırmakda bi dert ama güvenli modda acıp onun silme proframı filan ile kaldırıyosun baska seceneklere öncelikle bakmalısın bence

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
youtubden araştırma şansın var ise çok işine yarar emin ol

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
görev yöneticisini açarak başlangıca gir orda windows defenderi sag tık yapıp devre dısı bırak ( gorev yonetıcısnı acmayı bılmıyorsan ctrl+shift+esc yaparak acabılırsın.

Üye
7 HİZMET YILI
  1. Başlangıç > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Güvenliği > Virüs ve tehdit koruması > Ayarları yönet (veya Windows 10'un önceki sürümlerinde Virüs ve tehdit koruması ayarları ) seçeneğini belirleyin.
  2. Gerçek zamanlı koruma'yı Kapalı konumuna getirin.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
görev yöneticisini açarak başlangıca gir orda windows defenderi sag tık yapıp devre dısı bırak ( gorev yonetıcısnı acmayı bılmıyorsan ctrl+shift+esc yaparak acabılırsın.
dostum heryerden devredışı bırakılmasına rağmen arka planda çalışıyor diyorum :D

avg yükleyince devredışı kaldı sorun çözüldü herkese teşekkür ederim. Konu kilit

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Gamze boosteri deneyebilirsiniz tüm programları oradan kapatabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...