Windows Defender Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
windows defender(antivirus)ü kapatıyorum ama pc yi her açtığımda tekrar kendi açılıyor. peki bunu nasıl engelleyebilirim

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Görev yöneticisi>Başlangıç>Windows Defenderı bul ve sağ tıklayıp devre dışı bırak

Üye
6 HİZMET YILI
  1. Başlangıç’ta Denetim Masası’nı açın.
  2. Yönetim Araçları > düzenleme grup ilkesi' ni açın. Bu, Yerel Grup İlkesi Düzenleyicisi’ni yeni bir pencerede açar.
  3. Bilgisayar yapılandırması > Yönetim Şablonları > Windows bileşenleri > Windows Defender virüsten koruma' yı açın. Windows Defender Antivirüs’ü kapatma ayarı, diğer ayar klasörlerinin altındadır.
  4. Windows Defender Antivirüs’ü kapatma’yı açın ve Devre dışı veya Yapılandırılmamış olarak ayarlı olduğundan emin olun.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hizmetlerden kapatmak gerekiyor sanırım. çalıştır menüsüne services.msc yaz, defender'ı bulup devre dışı bırak

You will never win if you never begin
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sürekli bendede açılıyor ama sürekli kapatmanı önermem hile kulanırken kapatman daha mantıklı olabilir sonuçta virüs her an kapımızı çalabilir

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
bendede aynısı oluyor defender açılıyor ben kapıyorum devre dışı kalmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam yotube devre dışı bırakacak programlar var bi göz at istersen

Üye
5 HİZMET YILI
windows defender ve antivirusude devre disi birakman gerekiyor antivuruste devre disi olmasi gerek boyle dene

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
  2. Yönetim Araçları > düzenleme grup ilkesi' ni açın. Bu, Yerel Grup İlkesi Düzenleyicisi’ni yeni bir pencerede açar.
  3. Bilgisayar yapılandırması > Yönetim Şablonları > Windows bileşenleri > Windows Defender virüsten koruma' yı açın. Windows Defender Antivirüs’ü kapatma ayarı, diğer ayar klasörlerinin altındadır.
  4. Windows Defender Antivirüs’ü kapatma’yı açın ve Devre dışı veya Yapılandırılmamış olarak ayarlı olduğundan emin olun.
eyw kanka çok yardımcı oldun işe yaradı

Üye
5 HİZMET YILI
sol alt kisma regedit yaz ve o pencere yoksa windows tusu ile r harfine birlikte bas acilir sonra regedit yaz entere bas arkadsindan HKEY-LOKAL-MACHINE buraya tikla sonra SISTEM buraya tikla acilann pencerede CONTROL sonra SERVICES sonra SECURITYHEALTHSERVICE
buraya tikladiktan sonra sag tarafta acilan pencerede en alttan ikinci start buna iki kere tikla acilan pencereden deger 2 ise 4 yap ve pc yi yeniden baslat kapanmis olacak acmak icin verdigin 4 degerini 2 yap oc yi kapat ac acilacak

Üye
6 HİZMET YILI
yaptın mı

Üye
5 HİZMET YILI
görev yöneticisinden başlangıç orda wdefense bulup devre dışı bırak
360 da indirebilirsin onda direk kapatılabiliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Windows Defenderı bul ve sağ tıklayıp devre dışı bırak, birakman gerekiyor antivuruste devre disi olmasi gerek boyle dene

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Gestionnaire de tâches> Démarrer> Rechercher Windows Defender et faire un clic droit et désactiver

MUHAF1Z
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Geçen ay kurduğum bir program nedeniyle aynı sıkıntı benim pc de olmuştu. İşin zor tarafı diğer antivirüs programlarını bile kurdurmuyordu. Pc yi sıfırlamak zorunda kaldım.
Pc işletim sistemi: Windows 8.1

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Aynen ya olmuyor bendede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...